Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Acayip sıkılıyorum evde. Dün gece arkadaşlar geldi bi biraz kendime geldim ama gittiklerinden sonra direk uyumaya başladım. Kız arkadaşım da ders vs vs konularından buluşmuyo benle :( . İyice sorumsuz adam gibi oldum zaten onu zorla çağıra çağıra. Şöyle cips bira alıp film izliyeyim desem iki gündür sadece içip cips yiyorum zaten yaptığım başka bi iş de yok. Vücut hantallaştı iyice. Ne yapıcam ne edicem kendime ne uğraş bulucam da şu vakti geçiricem ben ya :( yine cips bira mı yapıyım acaba. Yoksa farklılık yapıp koşuya falan mı çıksam en azından hareketlenmiş olurum yardım edin ıggghh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 çöpte öl, aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 aynı durumdayım şu an :/ bilgisayarın backuplarını diğer bilgisayara aktarmam lazım ama olmüyöör. ben üşeniyöör of :/ neyse en azından cips yerine salata falan yapıp yedim adfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ÇOK SIKILIYORUĞĞM ÖLÜYOĞĞRUMM PATLİYAAZAAİM VRE topiklerina verilen cevaplar üstte sticky olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 aha! buzlukta sakızlı muhallebili dondurmam vardı benim!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Fistan said: çöpte öl, aferim. neden bu kadar sert :( . Sabah peynir falan da yedim o kadar kötü değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 montla sıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 dolapta da kocaman bi tencere taze fasulye var yaklaşık 5 gündür duruyo orda, ilk 3 gün sadece onu yedim, bıktım artık onu yiyesim kalmadı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 lan işsizlikten okuduğum topiğe bak http://www.ucangay.com/kisisel-sorunlar/10101-beni-optu.html yok yok ben dışarı çıkayım en azından markete kadar yürümüş olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 AHAHAHAHA o ne ilk post nedir? ve ona verilen "inananmıyorum çook şanslısaaan" cevabı nedir? AHAHAH of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 oha topice gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 sadece 2,5 kez sex yaptık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 organik şekerin resmi çok fena ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abi bi de imzaya gel uğraşmış renkli yapmış :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Orda çok fazla takılmayın aman dikkat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar