Peka Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 şinci bi bilgisayar mühendisi bi elektronik mühendisi bide makina mühendisi bi arabaya binip yolculuğa çıkmışlar yolda arabaları bozulmuş , makina mühendisi inmiş arabadan motorunu falan kurcalamış becerememiş , elektronik mühendisi bakmış bakmış bişey bulamamış sıra bilgisayar mühendisine gelmiş oda demişki "hep beraber arabadan inelim geri binelim düzelir"[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hoşmuş :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 bunu gastede okuduydum 5 sene önce fln :p güzeldi ama..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 forumlardada sittin kere okudum ama bu anlatım biçimi ile komik olmamış[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 yalnız adam 13:18 de atmış mesajı ben 18:13 de cevap vermişim çok karizmatik olmuş...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 bu fıkrayı 5 saat sonra anladığın anlamına geliyo NIHAHAHA! :P şaka bi yana güzel fıkra ehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Vampir (7:13 PM) : http://www.paticik.com/forum/view.php?id=31492&p=429634#p429634 zuahah sana bi hakaret daha Lamerstyle²ºº³ (7:13 PM) : hey allam ya Vampir (7:14 PM) : abi millet sapıttı Vampir (7:14 PM) : birisi sana hakaret edio dierleride cesaret alıo böle böle herkese bulasıo Lamerstyle²ºº³ (7:15 PM) : muhaha salla ya[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 iskenderleme kendini bişiycikler saniy Söz yok ben bu forumdan uzaklaşıp sitres atmak istiyorum ama gene laf sokuşturuyolar bana hey allim ya[hline]God's mercy and grace Trabzon was back Baris cok iyi biseydir tipki cicekler gibi yok etmeyin onlari koruyalim cimeni Koparinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar