Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anlaşılmayan, anlaşılmamış, anlanmamış kafam karıştı...

arar

Öne çıkan mesajlar

şimdi diyelim geçmişte yaşamış bir dahi yada sanat adamı var bu adamın neler yaptığını ,sanatının yada zekasının büyüklüğünü kimse kavrayamamış ve adam öyle ölmüş gitmiş. yıllar geçiyor bir gazete bu adamın adı bir haberde geçece ama
zamnında onun değerinin bilinmediğini belirtecek sıfatı bulmakta zorluk çekiyorlar. burda da ben devreye giriyorum kafam karıştı ne denir ki böyle bi durumda anlaşılmamış çok yalan oluyo, ıkınma baya yapacık duruyo; anlaşılmayan geniş zaman zaten, iletişim kurmaya çalışma ne dediği anlaşılmaz gibi, anlanmamış da çok kabız odun gibi böyle o da diil aranan kelime... ne kullanılabilir biri açıklayabilir mi? (dalga falan geçmiyorum gayet cidiyim.)[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf böyle i mesaj gelmesin anlatmaya uğraşmıyım iki saat diye kastım hikaye falan uydurdum ama olmamış neyse hayal kırıklığı yaşadım bu inkar edilemez ama şöle diyim :van gogh var ya ressam bu adam yaşam süresi boyca sürünmüş, kimse yaptıklarından bir şey anlamamış sonra adam ölünce biri "aaaa bu adam süpermiş ya biz anlayamamışız." demiş bu durumda van gogh değeri anlanmamış hakettiği şeklde yaşamamış, hakettiği yerlere gelememiş bir kişi. şimdi biz bu adama ne diycez? anlaşılamamış sanatçı... yok olmuyo, böle bi soğuk duruyo anlaşılmayla ilgili kelimeler. bunu en iyi şekilde anlatacak kelime nedir valla çok kafam karıştı ya ne denir ki böyle bi durumda.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

baktığımızı görememişiz[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...