Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 selam bilgisayarim kendi kendini restartliyor ama bunu yapmadan once mavi bir ekran geliyor orda donanim suruculerinizi kontrol edin, yeniden yukleyin gibi seyler yaziyor bi alt paragrafinda bellek denetleyicisini calistirmayi deneyin ve bi alt paragrafindada hata xxxx dosyasindan kaynaklaniyor olabilir (saniyorum windows icindeki dosya isimlerinden biri cunku bikeresinde win32.sys bikeresindede baska bi dosya ismi yazmisti orda. tabi bu yazilar oldukca kisaltılmısı belki unuttuklarımda vardır :). windows cdsini takip onar dedim sonuc vermedi surucuyu silip tekrar yukledim (cdm yok internetten indirdim) ama buda sonuc vermedi. cozumunu bilen varsa yazabilir mi buraya cok sinir edici bir durum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 windowsunun sürümünü yazda daha rahat yardımcı olabilelim bu söylediğin çok geniş[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 win xp kullaniyorum unutmusum ekran kartim n vidia geforce fx 5200 baska gereken bisey var mı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 up yardım lütfen[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 baslangicta soyle diyormu Windows Kritik Bir Hatadan Kurtuldu mu ne yaziyo genelde hani hata report kutusu varya onun gibi kutuda yazar orda neyin sebep oldugunda kabaca yazar onu buraya yazsana[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Disappear? * Gözlerini ovuşturur *[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 system restore yapmayi dene bunun olmadigi bir vakte, yoksa ramdendir [Bu mesaj Infeqted tarafından 08 Haziran 2004 15:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: Disappear, 08 Haziran 2004 14:39 tarihinde demiş ki: baslangicta soyle diyormu Windows Kritik Bir Hatadan Kurtuldu mu ne yaziyo genelde hani hata report kutusu varya onun gibi kutuda yazar orda neyin sebep oldugunda kabaca yazar onu buraya yazsana windowsu onardiktan ssonra diyordu paso, antivirus yukledim demiyor artik.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 system restore yapmayi biraz daha acabilir misin bilmiyorum da onu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bilgisayara yukledigin programlar ve yuklenmis spyware felan tifil seyler registry de felan degisiklikler yapiyor cok detayli anlamam bu system restore da onlari geri aliyor nerden hatirlamiyorum ama start dan help and support a girip system restore diye arat orada cikiyor run the system restore wizard diye[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Accessories altında system tools altında system restore var oradan yapabilirsin.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 system restore genel olarak acıklanırsa back up gibi bişi. yani sistemin onceki zamanını save alıyosun gibi düşün sonra makinen b.ku yedimi load ediyosun. (yoksa bu başka bişi miydi). aslen yapmak çok kolay bi iki tıkla. ama unuttum bende.en son 3 ay once almıstım backup[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bu olay bende baya uzun suredir var bilgisayari 2 3 ay geriye mi alayım? bnu yaparsam duzelecegi kesin mi baska bi nedeni olamaz mi [Bu mesaj -Mix- tarafından 08 Haziran 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 sorunun geri almakla çözülmezse format atmadan üstüne tekrar xp kurmayı dene[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 $u zamana kadar bende nedense hic geri alma olayi calismadi hep alinamiyor dedi ... ne enteresan bu mavi ekran winxp de enfazla ekran karti sorunlarinda gozukuyo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 yeni ekran karti almistim ramin sd oldugu icin uyumsuzluk olusmus olabilir mi? eger kesin biliyorsaniz evet yada hayir diyin ona gore ram alacam cunku[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 bak geçenlerde bende de oldu oyle bişi star wars galaxies açarken reset attı bilgisayar sonra bi daha hiç açılmadı ama windowsa girerken mavi bi ekran çıkıyordu bi an yazılar olan sonra tekrar reset atıyordu senin duruma çok benziyor sen çozebildin mi format atmadan ben format attım anca sonra service pack yuklemye çalışırken gene oldu reset attı yuklemedim bişi olmadı sonra acaba bir tür yeni virus mu var acaba piyasada ya anlamadım bir anda oldu butun bunlar[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: -Mix-, 08 Haziran 2004 19:09 tarihinde demiş ki: yeni ekran karti almistim ramin sd oldugu icin uyumsuzluk olusmus olabilir mi? eger kesin biliyorsaniz evet yada hayir diyin ona gore ram alacam cunku Bununla alkası kesinlikle yok. 1_voltajdan olabilir ,çok dalgalanma varsa 2-Tüm donanım bileşenlerini yaz 3-kasan ne marka onuda yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: jagd, 09 Haziran 2004 08:37 tarihinde demiş ki: 1_voltajdan olabilir ,çok dalgalanma varsa 2-Tüm donanım bileşenlerini yaz 3-kasan ne marka onuda yaz voltajdan olmadigina eminim donanim bilesenlerini malesef hepsini yazamiyacam cunku suanda bilg kafayi yedi ve acilmiyor bile aiclsa bile en fazla 2 dk acik kaliyor sonra reset gene. (windows tam acilmadan resetliyor genellikle) kasa veezy said: fortinbras, 09 Haziran 2004 00:03 tarihinde demiş ki: bak geçenlerde bende de oldu oyle bişi star wars galaxies açarken reset attı bilgisayar sonra bi daha hiç açılmadı ama windowsa girerken mavi bi ekran çıkıyordu bi an yazılar olan sonra tekrar reset atıyordu senin duruma çok benziyor sen çozebildin mi format atmadan ben format attım anca sonra service pack yuklemye çalışırken gene oldu reset attı yuklemedim bişi olmadı sonra acaba bir tür yeni virus mu var acaba piyasada ya anlamadım bir anda oldu butun bunlar benimkide biara hic sorun yokmus gibi olduydu sonra bianda tekrar ortaya cikti dikkat et derim :) [Bu mesaj -Mix- tarafından 09 Haziran 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 sadece topiği okudum , makinanin kapanmasi/kendimi restartlamasi icin belli sebepler vardir ; 1- Ram sicmis yeni ram al , 2 ram varsa biri bozuk olabilir onu cikar , ramler isinabiliyor olabilir makinayi soguk bi yere al , paran varsa kasa/ram sogutma olayina gir (20$ dan ba$lar) 2- Ekran kartinda sorun var veyahut cok isiniyor , bi $ekil yap 3- i$lemci catladi catliyacak , cayir cayir yaniyor islemciye hatun bul , olmadi fani temizle , yeni fanda alabilirsin 4- windows cok isinmis fan al, olmadi format at[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ; u got run run dance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 said: Disappear, 08 Haziran 2004 14:39 tarihinde demiş ki: baslangicta soyle diyormu Windows Kritik Bir Hatadan Kurtuldu mu ne yaziyo genelde hani hata report kutusu varya onun gibi kutuda yazar orda neyin sebep oldugunda kabaca yazar onu buraya yazsana BCCODE:1000008e BCP1:C0000005 BCP2: 804EEC59 BCP3:F69B9440 BCP4:00000000 OSVer:5_1_2600 SP:1_0 Product: 256_1 diyor dis[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 baal dediklerini yaptim fanlari temizledim ekran kartini cikarip taktım fakat bisey degismedi. sadece bilgisayarı tekrar actıgımda sistem kritik bir hatadan kurtarıldı dedi ve ayrıntısıda o ustteki mesajımda yazıyor[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 baal senin dedigin ısınma yuzundne olabilir. dun butun gun kapalıydı bilgisayar. 2 gün önce bütün gün kapalıydı bilgisayar dün bütün gün bütün gece acık kaldı hiç resetlemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar