Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendi kendine restart

Mix

Öne çıkan mesajlar

selam
bilgisayarim kendi kendini restartliyor ama bunu yapmadan once mavi bir ekran geliyor orda donanim suruculerinizi kontrol edin, yeniden yukleyin gibi seyler yaziyor bi alt paragrafinda bellek denetleyicisini calistirmayi deneyin ve bi alt paragrafindada hata xxxx dosyasindan kaynaklaniyor olabilir (saniyorum windows icindeki dosya isimlerinden biri cunku bikeresinde win32.sys bikeresindede baska bi dosya ismi yazmisti orda.

tabi bu yazilar oldukca kisaltılmısı belki unuttuklarımda vardır :). windows cdsini takip onar dedim sonuc vermedi surucuyu silip tekrar yukledim (cdm yok internetten indirdim) ama buda sonuc vermedi.
cozumunu bilen varsa yazabilir mi buraya cok sinir edici bir durum.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 08 Haziran 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
baslangicta soyle diyormu
Windows Kritik Bir Hatadan Kurtuldu mu ne yaziyo genelde hani hata report kutusu varya onun gibi kutuda yazar orda neyin sebep oldugunda kabaca yazar onu buraya yazsana

windowsu onardiktan ssonra diyordu paso, antivirus yukledim demiyor artik.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayara yukledigin programlar ve yuklenmis spyware felan tifil seyler registry de felan degisiklikler yapiyor cok detayli anlamam bu system restore da onlari geri aliyor

nerden hatirlamiyorum ama start dan help and support a girip system restore diye arat

orada cikiyor run the system restore wizard diye[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

system restore genel olarak acıklanırsa back up gibi bişi. yani sistemin onceki zamanını save alıyosun gibi düşün sonra makinen b.ku yedimi load ediyosun. (yoksa bu başka bişi miydi). aslen yapmak çok kolay bi iki tıkla. ama unuttum bende.en son 3 ay once almıstım backup[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Sosyal ağlarda paylaş

bak geçenlerde bende de oldu oyle bişi star wars galaxies açarken reset attı bilgisayar sonra bi daha hiç açılmadı ama windowsa girerken mavi bi ekran çıkıyordu bi an yazılar olan sonra tekrar reset atıyordu senin duruma çok benziyor sen çozebildin mi format atmadan ben format attım anca sonra service pack yuklemye çalışırken gene oldu reset attı yuklemedim bişi olmadı sonra acaba bir tür yeni virus mu var acaba piyasada ya anlamadım bir anda oldu butun bunlar[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Mix-, 08 Haziran 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
yeni ekran karti almistim
ramin sd oldugu icin uyumsuzluk olusmus olabilir mi? eger kesin biliyorsaniz evet yada hayir diyin ona gore ram alacam cunku

Bununla alkası kesinlikle yok.
1_voltajdan olabilir ,çok dalgalanma varsa
2-Tüm donanım bileşenlerini yaz
3-kasan ne marka onuda yaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jagd, 09 Haziran 2004 08:37 tarihinde demiş ki:
1_voltajdan olabilir ,çok dalgalanma varsa
2-Tüm donanım bileşenlerini yaz
3-kasan ne marka onuda yaz

voltajdan olmadigina eminim
donanim bilesenlerini malesef hepsini yazamiyacam cunku suanda bilg kafayi yedi ve acilmiyor bile aiclsa bile en fazla 2 dk acik kaliyor sonra reset gene. (windows tam acilmadan resetliyor genellikle)
kasa veezy
said:
fortinbras, 09 Haziran 2004 00:03 tarihinde demiş ki:
bak geçenlerde bende de oldu oyle bişi star wars galaxies açarken reset attı bilgisayar sonra bi daha hiç açılmadı ama windowsa girerken mavi bi ekran çıkıyordu bi an yazılar olan sonra tekrar reset atıyordu senin duruma çok benziyor sen çozebildin mi format atmadan ben format attım anca sonra service pack yuklemye çalışırken gene oldu reset attı yuklemedim bişi olmadı sonra acaba bir tür yeni virus mu var acaba piyasada ya anlamadım bir anda oldu butun bunlar

benimkide biara hic sorun yokmus gibi olduydu sonra bianda tekrar ortaya cikti dikkat et derim :)

[Bu mesaj -Mix- tarafından 09 Haziran 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sadece topiği okudum ,
makinanin kapanmasi/kendimi restartlamasi icin belli sebepler vardir ;
1- Ram sicmis yeni ram al , 2 ram varsa biri bozuk olabilir onu cikar , ramler isinabiliyor olabilir makinayi soguk bi yere al , paran varsa kasa/ram sogutma olayina gir (20$ dan ba$lar)

2- Ekran kartinda sorun var veyahut cok isiniyor , bi $ekil yap

3- i$lemci catladi catliyacak , cayir cayir yaniyor islemciye hatun bul , olmadi fani temizle , yeni fanda alabilirsin

4- windows cok isinmis fan al, olmadi format at[signature][hline]Cinli kanka , Movement Speed arttiran Dance of Wind skillini henuz alip almadigimi sormak icin dediki ;
u got run run dance ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 08 Haziran 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
baslangicta soyle diyormu
Windows Kritik Bir Hatadan Kurtuldu mu ne yaziyo genelde hani hata report kutusu varya onun gibi kutuda yazar orda neyin sebep oldugunda kabaca yazar onu buraya yazsana

BCCODE:1000008e BCP1:C0000005 BCP2: 804EEC59 BCP3:F69B9440 BCP4:00000000 OSVer:5_1_2600 SP:1_0 Product: 256_1
diyor dis[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...