The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Akbaş 4 ırk köpek var galiba bu coğrafyada biri çatalburun biri kangal biri akbaş diğerini hatırlayamadım en yakışıklısı akbaş edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 baron tırtlamış gözükmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 burda yeniyim resmi ayarlıamadım ama gostercem size 4 ırk kopek bilmiorumda turk olarak kangal akbas çatalburun türk tazısıda var bnm bildiğim kars çobanlarıda türk bak istersen googleden resimlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 arkadaşta bi çin aslanı vardı adı hilmiydi. anlamıyorum bu insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kopekde insan ismide ilk defa sende duydum hemde chow chow gibi aptal bişye:)kangalda bi efsane dişi var ismi zeyno en yakın oydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 da yok yok ben yiende bi husky denicem valla çok tatlı yaff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Hayvana işkence edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 annemize bacımıza öyle işkence etseler iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 anne diyince etkili olmuyor ana demen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 affet beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 anne mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bilemedim fede üstüme gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 tmm yav napalım artık o kadar sorun olcaksa gerçekden yazıkgunah artık haftda bir çiflie gider kangallarla oynamaya devam ederiz napalım ilerde bi bahçeli evim olursa alırım bi husky ama bana evde kopek şart duramıom ben terier hariç gusel bi cins soleyin ya besleyen yokmu evde kopek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Pug al pug çok komik hayvanlar onlar salaklar çok salak hayvanlar puglar çok salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 adrenalin58 said: tmm yav napalım artık o kadar sorun olcaksa gerçekden yazıkgunah artık haftda bir çiflie gider kangallarla oynamaya devam ederiz napalım ilerde bi bahçeli evim olursa alırım bi husky ama bana evde kopek şart duramıom ben terier hariç gusel bi cins soleyin ya besleyen yokmu evde kopek Hacı cocker diyorum ya ingiliz cockerım var ve gayet memnunm hayvanımdan çok akıllılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 cocker al güzel hayvan asil baron gibi düşes gibi asil o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 http://i.b5z.net/i/ui/75399/i/aFunnyPug.jpg PUG al pug ahahhaaahah komik hayvan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hmm ınternetten baktımda gusele benzio aslında da burdada pet shop olayı yok nerden alcam ki bana yardımcı olabilirmi sin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yani cocker diorum pug la urasamam ben valla:)gerçekden salaaa benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Durun güzel bi foto koyayım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ahahahahah pug çok eğlenceli http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/04/funny-dog-pictures-surprise-pug.jpg http://ihasahotdog.files.wordpress.com/2008/03/funny-dog-pictures-pug-taze-religion.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 durduk dartanian seni bekliyoruz bende bu sıra favorimi koyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Cockerımla yarı kangal sokak köpeğimin fotosunukoycam ama imageshack gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 http://sugarmegs.org/posternutbag/worlds_smallest_dog_b_2sfw.jpeg Şundan al şundan çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar