adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Slm arkadaslar sivasdayım sağım solum kangal 2 tanede var biri buyuk 1 yasında ki kangal 1 yasında zebellah gibi oluo dieride yavru ama ben evde arkadas olarak husky istiorum iklim olarak prob. yok burda ağustos ayında bile montla gezioz nadir olarak çok sıcak oluor sadece apartmanda olurmu ve nasıl beslemeliyim yardımcı olursanız sevinirim bide ben kangallara alışığım eğitimi çok kolay huskyle nasıl ilgilenmeliyim ona ayıracağım zaman çok ama ilk defa beslicem 3 hafta içinde erkek 1 aylık gelcek ?_şimdiden çok tşk ediorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Abicim yapmayin etmeyin. Rezil ediyorsunuz hayvanlari da kendinizi de. Iki gunluk hevesiniz icin almayin hayvan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ama arkadas beslior problem olmuo dio tvalet eğitimi bile vermiş bi huskye bende ilk onda gordum saten çok sevdim aşrı sempatik geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 arkadaş köprüden atlasa, sen de mi atlicaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Bahçesiz evde büyük hayvan almayın arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 olmassa beslemem artık napalım zeynoyla baronla oynarım bnde:)-D ama evdede beslemek istiorum onerdiğiniz cins varmı pff ya husy de ne tatlı bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Akbaş al akbaş onlar çok iyiymiş akbaşalakşamaalkışaşkınıakbaşaalışkınakışınaaşıkatamazaşkaşlkaşlklşakşlkşlakşlakaşl Haskiyi salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Valla alinma bozulma da bildigin iki gunluk heves seninki cok belli. Kopege egitim vermek o kadar kolay degil. Denedim oradan biliyorum. O yuzden dedigin gibi arkadasinin kopeklerini sev sen simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 husky inatçı hayvan, olmaz öyle evde eğitirim filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Cocker al akıllı da oluyolar küçükte. tatlı hayvan bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 http://img.blogcu.com/uploads/clublion_akbash.jpg Şu güzelim hayvan dururken haski de neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kangallar arkadasın deil benim:) besledim eğitim verdim kopekle nasıl ilgileneciğini biliorum ama onnar bahcede kalıo ve uzak hep yanlarında olmuorum ve kangalla husky arasında dunya kadar fark olması lazım bu yusden ben hep yanımda olsun istiorum bi tane:)oda husky olsa nasıl olur acaba die bi danısmak istedim sizlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 akbaş al bak ne güzel hayvan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 akbaş al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 doğru diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 köpekler beton sevmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 akbaş sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hadi kaldırayım bu resimleri burdan görünce içiniz bulanmasın güldük eğlendik geçti . http://www.evcilkopekler.com/fotolar/1146478938akbas_2.jpg Akbaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kerpiç diyelim biz o sevdiğne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 akbaş reröre yapmaz olgun hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adrenalin58 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 akbaş deilde karabas var bendede akbasda saten kangaldır sonradan farklı bi ırk olarak ayrıldı ama kangalla hemen hemen aynıdır karabas daha güçlü bak bnmkine buda baron daha 1 yasında dosya boyutunu kuçultemedim içn prtsc yapmak zorunda kaldım:) Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ingiliz köpekleri çok rerore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar