Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 selam,sadece warhammera özel bir latency sorunum var,tahminen 2000ms lerde pingim oyunda,pingimizi görebilmenin herhangi bir yolu varmı add on ile falam? Aion ve age of conan da herhangi bir sorun yok,90-100 ms lerde geziyor,speedtest.net ten fransaya almanyaya ,italyaya latencyi 70-80ms arası ama warhammerde eşşek gibi bir delay var.Farklı serverlarda karakter açtım hepsinde aynı sorun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 şuan bendede aynı durum var acayip bi lag sorunu yasıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Dün anormal bir lag vardı yani kalabalıktan falan oluşan değil de yeni birşeydi. Latency görmenin yolu yok. Büyülerde latency gösteren bir addon var ancak o sağlıklı bir şekilde pingi saptayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 bende 3-4 gündür hep böyle bügün sanki biraz düzelmiş gibi ama yine anormal,cmd den eu serverlarına ping atabiliyoduk diye hatırlıyodum yalnız adreslerini hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar