delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ben 1 ay riga dayim daha once gelen bilen varmi, tavsiye alabilir miyim? ne yapilir ne yenir icilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Şimdi troll amaçlı yazmıyorum bunu ama; Slovenya,Letonya (Gittiğin ülkenin adı), Estonya tarzı ülkelerde gerçekten ne işiniz var? Konu dağılmasın tavsiye yapayım, Kaldırımları geniştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ben staj amacli burdayim ama ben tavsiye ederim her turk erkeginin buraya gelmesini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 monopolide sağlam mekan, bunu biliyorum bak. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 ilk izlenimleri soyle aktariyim. oncelikle 1 euronun 0.7 lat oldugunu belirtiyim ama 1 lat la baya birsey yapabiliyorsunuz. gelmeden once eksi de okudum sey olmeden once hurileri gorebileceginiz yer tarzi entri dorudur :) onun disinda gunes su siralar 22.30 gibi batiyor. persembeye kadar turistler disinda sokaklarda cok az local insan var. ama haftasonu oldtown dedikleri bolge civil civil. bi anda baslayan dans gosterileri, festivaller falan. kisacasi ilk haftam gayet guzel gecti. haftayada estonyada galatasariyimin maci var denkde geldi daha ne istiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar