The_Guardian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 selam beyler uzun bir sure evvel yine ayni baslikli bir konu acmistim.Bu baslikta yapilmasini dilediklerinizi (yeniden bir murekkeple ustunden gec belirsin hatlar) yerine getirdim.. Ustune cuma aksami yeni bir konu actim ama meger save den sonra actigimdan o konu ucmus (horaceninde gunahini aldik) Neyse dogrudan konuya girmek gerekirse elimde bir tane harita var elle cizilmis. Simdi icinde oldugum bir proje icin bu haritanin amator gorunumunden cikip biraz daha profesyonel gozukmesi lazim..Ole oluncada burdaki Photoshop ustalarina bir danisayim dedim.. Harita bu(kucultulms hali Bda benim oturup ugrasip yaptigim Sorum su.. acaba yukardaki haritayi assagidaki renklendirmeye sagdik kalarak cizecek bicecek bir eleman varmi?? Not: ustunde calisacaginiz harita burdakiler degildir..Bu haritalar,orjinallerinin kucultulmus halidir.Calismamizda bize yardim edecek arkadaslara orjinal haritalarin linkleri verilecektir.. Yoksa tavsiyeleriniz nelerdir Icq uin im: 169206628 Mailim : [email protected] Saolunuz[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 konuyla pek alakası yok ama, sağdaki kara parçası diğer topraklardan yukarda, göklerde durması gerekiyor sanırım. Ama o hissi tam verememiş[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 o hissi vermesi icin etrafinda (ozellikle dagin alt kisminda ucan kuslar, ufak bir golge oyunu (golgesinin haritaya dusmesi) gibi seyler yaparsan hos olur cok abartmadan az buuck ama[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 kıyılar çok yırtık pırtık olmuş. yani tamam dümdüz olmaz ama böyle hiç olmaz :)[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 beyler demişsin ama (*kıldır*) aklıma gelen bişeyi hemen paylaşıvereyim. kolay yoldan harita istiyorsan neden heroes of might and magic gibi bir oyunun mapping hedesini kullanmıyorsun. zannederim 3.sininki her türlü haritayı mis gibi yapıordu. ben sevgilimle oynayalım diye kalp şeklinde bi harita ve senaryo yapmıştım hatta şahane :PP tepeden inme geldiğ,im için konuyu yanlış yerinden tutmuş olabilirim, belki bi işe yarar diye konuşiim dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 harita guzelde kotuler sag altta yasiyor dimi :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 hayir kotuler sag allta yasamiyor :D[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bir iki aciklama yapiyim Simdi gordugunuz harita ole 200 mil gibi kucuk bir alanda degil sole bir 7000 mil kadar bir alanda yer aliyor.. Ama haritanin kucuk durmasina neden olan sey daglarin buyuklugu.. Onlarida aslinda bir ps ile duzeltmem lazim ama bilmiyorum bakalim.. Yani bir nevi oyuzden o kiyilar baya bir yirtik gozukuyor..Ama aslinda normaller .. Birde emaleth aplamizi hesaba katmamistim(ki gelin gorun her hesaba katilmasi lazim bir kisiliktir kendisi) o yuzden beyler dedim.Elbette disi patilerinde fikirleri varsa ve paylasmak isterlerse her daim hazirim.isteyenlere cep tel im bile aciktir.. Ben koyu gozlu uzun sacli 1.89 (oeeegh) neyse. Birde kisa yoldan harita demis emaleth ablam lakin ben kisa yoldan degil su elimdeki haritadan yapilmasini istiyorum.. Yoksa kisa yol fln dense HoMM den daha iyi oyunlar var harita alicagim.. (ayar veriyor gibi hissediyorum kendimi) Saolunuz [signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx [Bu mesaj The_Guardian tarafından 07 Haziran 2004 14:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 oba 7000 mil hic durmuyo acikcasi. Daglar daha birbirine karisik buglu sekilde olmas lazim, hem bide daglar okadar buyuk ve yuksel olursa tepesinde kar olmasi lazim bide mesela yukarisi karli buzlu falan, beyaz. ama bide etrafi beyaz, ne olduu anlasilmiyo, yani denizmi? buzluk alanmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2004 Bencede 7000mil olamaz bu, eğer öyleyse dağlar 1000mil yüksekliğinde fln mı? :) Birde çok dikkatimi çeken kıyılar çok girinti çıkıntılı. Tamam olabilir ama bütün kıyılar olamaz. Yada kuzey-güney kıyıları, yada doğu-batı kıyıları girintili çıkıntılı olsun. Gerçekte yerşekillerinin olşumu belli bir doğrultuda olduğundan haritalar bu şekilde dikkat edersen. Ama burası gerçekten sapmış :)[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 said: The_Guardian, 07 Haziran 2004 14:38 tarihinde demiş ki: Ama haritanin kucuk durmasina neden olan sey daglarin buyuklugu.. Onlarida aslinda bir ps ile duzeltmem lazim ama bilmiyorum bakalim.. [signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 guardian ben bu haritayı tam senin istediin gibi çok yumuşak bir biçimde renklendirebilirim, her karesini ayrı ayrı pixel pixel işleyerek.. eğer istersen bana özel msj at.. ayrınbtıları konuşalım kardeş.. tam hoşuma giden türde bir çalışma çünkü..[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Zed, 07 Haziran 2004 11:28 tarihinde demiş ki: kıyılar çok yırtık pırtık olmuş. yani tamam dümdüz olmaz ama böyle hiç olmaz :) Valla dağların kıyı boyunca uzaniş biçimine bakar Zed. Iskandinav yarımadası tümüyle çok yırtık pırtık ama kimse sesini çıkartamıyor =P.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 kıyıların yırtık pırtıklığından anlaşılıyor ki bu diyar zamanında çok acılar çekmiş :-P Hiç olmazsa tarihi hazır[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: StRencher, 11 Haziran 2004 16:46 tarihinde demiş ki: kıyıların yırtık pırtıklığından anlaşılıyor ki bu diyar zamanında çok acılar çekmiş :-P Hiç olmazsa tarihi hazır Hm.. Su durum itibariyle benmi cok alinganim yoksa biri bu haritanin olece cuk diyip ortaya ciktiginimi sandi? Ha ole zanneden varsada canlari saolsun.. :D[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar