Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iguanam büyüdü koca adam oldu abileri ama...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaklasık 1 sene önce annem doğum günü hediyesi olarak bana bi iguana almıstı surungen kafesiyle birlikte; nese gel gelelim arkadası kafaya koyup turlu saklabanlıklar yaptık,yeri geldi komsu teyze korkuttuk,birbirimize odaklanıp mal mal kesiştik falan ama bu amcaoglu afedersiniz essek kadar oldu cok hızlı buyuyo ve su an inanılmaz agresif (kuruk yiyip yiyip duruom). buyuk surungen kafeslerinden bulamadım bulabildiklerim de cok pahalı.agresifliği ve kafes olarak önerisi olanlarınız varsa paylaşırsanız çok sewinirim
Mesaj tarihi:
ya kenarında telli olanlardan yaptırmak istiorum tırmanı cunku bu akvaryum denedim de pek hoşlanmadı marangoz falan yaparmı acaba
Mesaj tarihi:
onu kendinde yaparsın
boya boya satan yerlerden git tel al bi metre iki metre falan
sonra marangozdan ucurtma çıtasından biraz daha kalın çıtalar al
sonra yap işte
Mesaj tarihi:
hah elften sonra bide amazon kadını=)ne oldumu sasırdım lan iguana beslemek guzel eylenceli bişi bu arada sandıkları gbi heykel değil ve yuzmeyi,yıkanmayı fln cok sewiolar
Mesaj tarihi:
agresiflik neden acaba,

cokmu durutp uykusuz bıraktın hayvanı? cunku zaten doğal ikliminde değil, ve surungen olduğu ıcın güneşe gore etrafın sıcaklığına gore dinlenmeye cekilip avlanmöaya cıkan bir hayvan, birde rahatsız edildiyse cok, asabiyet baslamış olabilir.
Mesaj tarihi:
abi durtmedim hayvanı yaa yedii önünd yemedii ardında serefsizin yada ergenlik çağına falan mı girio acaba bole seyleri olabilir mi bu arkadasların
  • Yeni Oluştur...