nyx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yaklasık 1 sene önce annem doğum günü hediyesi olarak bana bi iguana almıstı surungen kafesiyle birlikte; nese gel gelelim arkadası kafaya koyup turlu saklabanlıklar yaptık,yeri geldi komsu teyze korkuttuk,birbirimize odaklanıp mal mal kesiştik falan ama bu amcaoglu afedersiniz essek kadar oldu cok hızlı buyuyo ve su an inanılmaz agresif (kuruk yiyip yiyip duruom). buyuk surungen kafeslerinden bulamadım bulabildiklerim de cok pahalı.agresifliği ve kafes olarak önerisi olanlarınız varsa paylaşırsanız çok sewinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 kendi istediğin ölcülerde camcıya git akvaryum gibi yaptır kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 lama +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ya kenarında telli olanlardan yaptırmak istiorum tırmanı cunku bu akvaryum denedim de pek hoşlanmadı marangoz falan yaparmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 onu kendinde yaparsın boya boya satan yerlerden git tel al bi metre iki metre falan sonra marangozdan ucurtma çıtasından biraz daha kalın çıtalar al sonra yap işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 saglam olur mu acaba denemek lazım bi yardıma gelin beraber yapak kendimi falan çivilerim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 nyx said: yaklasık 1 sene önce annem doğum günü hediyesi olarak bana bi iguana almıstı Bu iki kelime türkçe bi cümlede bir araya gelebilemez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Iguana beslemek nasıl zevkli bi iş mi, merak ediyorum açıkçası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 nyx said: saglam olur mu acaba denemek lazım bi yardıma gelin beraber yapak kendimi falan çivilerim ben =) izmirde olman lazımdu bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 istanbuldaysan beraber yapalımmı bayan :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yunus heryerde aynı yunus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 ney bayan mı? ben yapayım ist deysen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 anaaam bi hoşsunuz =) walla şişme kadın alcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bi ortak bulsam ben de alacam param yetişmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Tam bir amazon kadını var karşımızda, küfür ediyor, cinsel dokunuşlar yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Eralp said: Iguana beslemek nasıl zevkli bi iş mi, merak ediyorum açıkçası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 iguanam büyüdü!!11sdfsdff sd fsdfsdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 hah elften sonra bide amazon kadını=)ne oldumu sasırdım lan iguana beslemek guzel eylenceli bişi bu arada sandıkları gbi heykel değil ve yuzmeyi,yıkanmayı fln cok sewiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 agresiflik neden acaba, cokmu durutp uykusuz bıraktın hayvanı? cunku zaten doğal ikliminde değil, ve surungen olduğu ıcın güneşe gore etrafın sıcaklığına gore dinlenmeye cekilip avlanmöaya cıkan bir hayvan, birde rahatsız edildiyse cok, asabiyet baslamış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 abi durtmedim hayvanı yaa yedii önünd yemedii ardında serefsizin yada ergenlik çağına falan mı girio acaba bole seyleri olabilir mi bu arkadasların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ergenliğe giren iguana konulu espriler geliyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 eyvah! ben ne yaptım ellerine malzeme werdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 lancelion wow mu oynuosun =) imza gozume carptı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 lol konu yine baska yerlere gidiooo=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar