Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Gelecekseniz söyleyin, gideyim. Gelmeyecekseniz söyleyin, beklemeyeyim. ßirgün ağLamak istersin, Yanında ben oLmam sewgiLim. ßirgün bağırmak istersin, Kapa gözLerini bak! ßen gittim.. ❤ HAYKOLİK HAREKET ENGELLENMEZz ❤ DΣΛD BЯIDΣ ﮮ乇ムﮮ 乃尺ノﮮ乇 ⓓⓔⓐⓓ ⓑⓡⓘⓓⓔ ๔єค๔ ๒гเ๔є ∂єα∂ вяι∂є ANLAMAYAN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 '' Siz OLmadan Bu Forum ÇekiLmez '' ĐiddŁiηα'mM ► MeLeğim Benim SeviLiyorsun ! Liebe'mM ► En SevimLi Baş BeLam Benim ! BiRKaN'mM ► Canımsın VazgeçiLmezim ! -- DuMaN KoLiK -- Sanma Sakın ÖzeLsin.. TanrıLara BedeLsin.. Toprak oLur Gidersin ! Yedi rengi görmeyen bir çocuktum büyüdüm GöLge gibi bedensiz bir hayata büründüm İnsan yüzü görmeyen bir diyara sürüLdüm Yarını hiç biLmeyen bir dündüm bir bugündüm Hayat çok güzeLdi durduk yere üzüLdüm Her doğum günümde neden bir yaş küçüLdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Emoların queer olduğunu düşünürdüm her zaman ama onlarda abazaymış http://www.emoturkey.com/bu-kiz-14-yasnda-xs-t142347.html?t=142347 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Vampir Marşı Vampirler geldi alana Ağladı kurtçuklar korkuyla Mızıldamak yok bu savaşta Parladı dişlerimiz coşkuyla İnledi kurtcuklar acıyla Rica ettiler ne olur fazla ısırma.... Lafını sakın ey kurtcuk bizlerden, E rdemimizdir bizleri büyük kılan, Resm-ederiz her gece dünyayı yeniden.. Acımayız kurtcuklara içerken kanlarını, Cezalandırırız başkaldıranları, Issız gecelerde bekleriz avlarımızı, Mahveder üstün gücümüz kurtcukları, A ğlatırız mahsun gece yaratıklarını, Zirvedir her zaman yerimiz,çünkü biz vampirleriz ... __________________ boşLuκtα Чαşαяsın... tακмαzsın... καЧbetмeyi qöze αLαmαzsın.. hαЧαtı tαsαяıмLα Чαşαяsın κendi hαЧαLini κendin Чıκαяsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 her girdiğimde online bu arkadaş. ve çok eski arkadaşım engelleyemiyorum. chok mutszm ///_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 '==>> ðęªţħ Μσġπέ†‼ĉ §LªsH Ψùχеĸšeqs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 bu emoların hayatı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Kandaşlarım bu vaziyet ne böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar