e.g.uysal Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Armory: Xorengard Characterin realmı: Genjuros Notlar: Dual talent, epic mount falan herbişeyi var. Ulduar görmüş geçirmiş bir char. Full Valorous seti vardır ve şahane misc itemları vardır. Tank itemleri de bulunmakta ve def captedir. PvP için de itemleri vardır. Bırakmadan önce 3 parça ulduar itemi de almıştım. Generalden Bot(25), Kologarndan Trinket(25) ve 10luktan silahı vardır. Fiyatı uygundur. Fiyat: 200 TL Armory: Hydrelix Characterin realmı: Genjuros Notlar: Epic mount var. Daha çok keyfine oynadığım chardır ama naxx itemları falan vardır. Rahatlıkla alınıp main char olarak kullanabilirsiniz. Bu fiyata 80 level kasma zahmetinden kurtulursunuz. Naxx itemleriyle başlarsınız. Fiyat: 100 TL 20k Gold: 250TL Toptan Acc (2 char ve 22k gold): 400TL Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik verilicekmi: Gerekirse fotokopi gönderebilirim. Toptan satışta fiyat yüksek geliyor insanlara haliyle. O nedenle ayrı ayrı satmaya karar verdim. Toptan acc fiyatını da 100TL düşürdüm. Artık bu satış işinden sıkıldığım için fiyatları makul seviyelerde tutuyorum. Genjuos serverinde olduğum için goldu parça parça satmam pek mümkün değil. Direk bi char migrate etmem gerekecek bu nedenle hepsini birden satmam gerekiyor. Zaten migrate parası da ödenecek bunun içinden. WoW'u ilk çıktığı zamandan beri oynarım. Dönem dönem ara verdiğim için bu sattığım 4. account oluyor. Beni bilenler bilir. En ufak bir sıkıntı yaşamazsınız acc ile ilgili. Şimdiden hayırlı olsun alacak arkadaşa. Evren Gürsoy Uysal [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 ben warlocku alabilirim ama ayri ayri nasil vericeksin, yeni bir acc mi almam gerekecek ayrica, bir de su an alamam para yok, ayrica bir sikinti daha var amerikadayim ve daha uzun bir sure de burdayim, ama banka havale flm yapmaya calisirim bir sekil... 2 hafta icinde satilmazsa burda guncellersen warlocka talip olabilirim ben, hayirli satislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 hayırlı işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
e.g.uysal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar