Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 VB .NET, VB 6.0 üzerine yapılmış bir yamamıdır? Yada VB 6.0'ın .NET'e yamanma şansı var mıdır? Yoksa komple farklı bir program mıdır? 6.0'ı unutup, .NET'i baştan alıp kurmak mı lazımdır?[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 .NET başlı başına bişidir .NET dehşet iyi bi teknolojidir ama orjinal Vb.Net baya bi pahalıydı daha etrafta korsanınıda görmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 edit: komple yeni versiyonmuş[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. [Bu mesaj Qui tarafından 11 Haziran 2004 20:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 VB ile VB.NET birbirlerinden cok farklı seyler, aklında bulunsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smokey Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 var var bende :) 7cd[signature][hline]www.gamerbug.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bende de academic edition var, pro ama sadece üniversitelerde satılıyor :) 100dolara almıştım. Set muhteşem bişi. Şimdi 2005'deki edition'ı bekliyorum. Ama sanırım geçikecek. Yeni SQL server yukon ve yeni OS longhorn destekli olacak yenisi, yam yam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Arthur_HellsFire, 11 Haziran 2004 20:27 tarihinde demiş ki: .NET başlı başına bişidir .NET dehşet iyi bi teknolojidir ama orjinal Vb.Net baya bi pahalıydı daha etrafta korsanınıda görmedim :D geçen yıl İstanbulda vardı Bursa'da bulamıyorlardı ama 2 ay önce falan burada da bi yerde gördüm.[signature][hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar