Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Selam. Simdi söyle bi durum var bu sene dgs ye gireceğim ve evet çalışmaya başladım en azından mat. olarak. Babamlar ek olarak dgs dershanelerine yazdırmak istiyor. Giden oldu mu hiç aranızda değer mi? Bense normal bir dershanede hazırlanmayı daha mantıklı buluyorum çünkü soru çözüm metodları kısa yollar falan adamlar iyicene uzmanlaştı o konularda son yıllarda. Halkla İlişkiler bölümüne gidiyorum reklamcılığa geçiş oluyor bildiğim kadarıyla giren varsa eğer sınav sistemi nasıl sorular falan zor mu cok bir de süre yettirebildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 normal dersaneye gitme derim boşu boşuna bi sürü konu tasarı falan başarılı işine yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Tasarı derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 dersanenin adı prd :) dgs dersanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2009 dfdsfds ok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 tasarı güzelde çok pahalı be. 2600 civarı felan biliyorum ben eğer maddi sıkıntı yoksa başarı oranı çok yüksek. eğer buna bir alternatif istersen deneyim diyebilirim 25 yıldır bu işin içindeler fena değiller e tabi olay birazda sende bitiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar