Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 okulda biri bana sordu mesela bir url versek o urlnin ekran görüntüsünü resim halinde alabileceğimiz bir php komutu varmı acaba yoksa çok mu uçtuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hadi canım sizde .)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 http://www.webmasterworld.com/forum88/3910.htm al bak burda iste adam yapmis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ama o şekilde değil görüntü halinde ya senin gördüğün şekilde şu sayfanın urlsini girip bu browserda çıkan görüntünün resminden bahsediyoruz tabiki phpnin resim çızan komutları var :) edit: said: Başka bi forumda Venelin13 demişki So you think he want to make a snapshot with PHP? I think it is impossible. :D [Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 11 Haziran 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yok dedim arkadaşım daha ne zorluyorsunuz, predefined bir komut yok bunu yapan; ha zorlarsın yaparsın bişiler olur elbette yapamayacağın hiç bişi yok php ile neredeyse öle bakarsak ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ya neden kasış peşindesiniz ki, all ss ni, yapıştır painte.. bukkader basit...[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar! AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dragonmax bu işin amacı zaten otomasyon niye saçmalıosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 çok zor olur ama şöle yapabilirsiniz ... php ile, url uzaktan açılır, resimlerin vs.nin çalışması da sağlanır ... dosya save edilir bir yere ... sonra gdlibrary aracılığı ile html bir resmin içine basılır, sonra yine gd ile (yada başka bir kütüphane de olabilir) bir tumbnail i hazırlanır.. tumbnail büyük olana linklenir ... ama bunu yapana kadar screenshot alıp koymak zaman kazandırıcı olacaktır :) ha diyorsan ki, biz o kadar iyi php bilmiyoruz, bence dediklerimi yapın, php öğrenmenizde acayip faideli olacaktır böyle bir proje ... fazla detay vermedim, eğer ha evet böle yapalım derseniz veririm, şimdi parmaklarımda bir ağrı var sanki F klavyede yazıyormuşcasına tek tek basıyorum, romatizmamı oldu nedir anlamadım ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Abi al html'i, parse et ve bölge bölge image 'e yazdır. Hehe güzel fantazi.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hmmm eğer windows server kullanılırsa ve o sırada internet explorerın parse componenti asp den ulaşılabiliniyorsa bir ihtimal yapılabilir. php de com desteği var mı bilmiyorum tabi.[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Rahan, 12 Haziran 2004 01:17 tarihinde demiş ki: php de com desteği var mı bilmiyorum tabi. var elbette ama (gıcıklığına sanırım) experimental :) ancak çok başarılı çalışmalar da gördüm hotscriptsde ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... [Bu mesaj neterrorist tarafından 12 Haziran 2004 07:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar