Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

phpde ss diye bişi ??

Arthur_HellsFire

Öne çıkan mesajlar

ama o şekilde değil görüntü halinde ya senin gördüğün şekilde şu sayfanın urlsini girip bu browserda çıkan görüntünün resminden bahsediyoruz tabiki phpnin resim çızan komutları var :)
edit:
said:
Başka bi forumda Venelin13 demişki
So you think he want to make a snapshot with PHP? I think it is impossible.

:D

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 11 Haziran 2004 19:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya neden kasış peşindesiniz ki, all ss ni, yapıştır painte.. bukkader basit...[signature][hline]Üniversitelerin araştırma fonlarına el koyan hükümeti protesto ediyorum. Her kuruluşu, toprağı yok pahasına sattıkları yetmediği gibi, bir de ülkenin araştırma kolunu tümden kesiyorlar!
AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor olur ama şöle yapabilirsiniz ...

php ile,

url uzaktan açılır, resimlerin vs.nin çalışması da sağlanır ... dosya save edilir bir yere ...

sonra gdlibrary aracılığı ile html bir resmin içine basılır, sonra yine gd ile (yada başka bir kütüphane de olabilir) bir tumbnail i hazırlanır..

tumbnail büyük olana linklenir ...

ama bunu yapana kadar screenshot alıp koymak zaman kazandırıcı olacaktır :)

ha diyorsan ki, biz o kadar iyi php bilmiyoruz, bence dediklerimi yapın, php öğrenmenizde acayip faideli olacaktır böyle bir proje ...

fazla detay vermedim, eğer ha evet böle yapalım derseniz veririm, şimdi parmaklarımda bir ağrı var sanki F klavyede yazıyormuşcasına tek tek basıyorum, romatizmamı oldu nedir anlamadım ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rahan, 12 Haziran 2004 01:17 tarihinde demiş ki:
php de com desteği var mı bilmiyorum tabi.
var elbette ama (gıcıklığına sanırım) experimental :) ancak çok başarılı çalışmalar da gördüm hotscriptsde ...[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin
Tıklayalım yardım edelim ...

[Bu mesaj neterrorist tarafından 12 Haziran 2004 07:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...