Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Proje konusu ariyorum!

Hasan_Acar

Öne çıkan mesajlar

said:
mutos, 11 Haziran 2004 19:28 tarihinde demiş ki:
hmm nedir bu sokratas projesi?
sokrates kimdir,nedir biliyoruz da proje ne tur olcak :P

Sokrates uluslararasi bi yarismadir.ülkemizde büyük kentlerdeki anadolu liselerinde genellikle L-II ögrencileri bu yarismaya katilmaya zorunlu tutulurlar.basarali olanlar Belcika,Hollanda,Finlandiya gibi ülkelere 1 yilligina degisimle gider...projeler genellikle tarimla ve teknoloji ile ilgili oluyo...lütfen yardim ;)[signature][hline]TANRI TÜRK'Ü KORUSUN!
Sosyal ağlarda paylaş

cok ilginc yaw.anadolu lisesi ha hayret :P bende anadolu lisesi meznuyum da :D
dur bakalım sole cins bisey yapın.oyuncak araba ama el cırpmayla mesela haretket eden,sese duyarlı bisey olsun.arkım yapmıstı oradn aklımda kaldı veya radyo kurun derim :D
biz sınıfta radyo kurmustuk.frekansı da 102.5 e ayarlamıstık n.one ın frekansları calmaktan mudur bizi disipline vermisti :p

hic olmadı bitkilerle karısım yap govdesini sok bi bitkinin digerine yapıstır.aslında bunlar geneklde semenderde yapılıo du ama :p.deneyin iste.[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Sosyal ağlarda paylaş

onun adı socrates erasmus programı degil miydi?

yoksa o uniler icin olan mıydı? yoksa karıştırdım mı[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...