theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Haber turk'e cıktı agam açın komedi muaha - zittir et 250 milyon doları ya sdsafadf muahahaa aslında adamın muhabbet baya hoş bunla rakı sofrası inanılmaz döner :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Şu adama beddua ettiğim kadar kimseye etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 idolüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 bu adamın konşma tarzı beni çok sinir ediyor,sarsasım geliyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Nıye lan ben bu adama görsem sokakta derim halis abim gel bi rakı içelim bir sofra kuralım anlat bana hayatını. Böyle adamların muhabbet çok hoş olur, deneyimleri bir dünya olur.. herifin yaptıkları, yaşadıkları bir yana ama nerden baksan 50 senelik iş deneyimi var öyle ya da böyle buralara gelmiş. Lafi sözü bir birşey saklamıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 ne guzel konusuyo lan bunlar o na 1.5 mılyar dolar verdım zatan bankadan 500 mılyon cektık seneye bankaya 300 mılyon dolar yatırdık hem bankanın faızı 25 mılyon dolarmıs onemlı degıl o zatende vs vs. sdfff anamm paralara gel hahahaha 2,200 dıyolar helıkopter almıslar vs sananda 2bın ytl sancak sdsdf ne kolay konuyolar mılyon dolarlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Hahahaha ben neyee alam 50-60 yaşında karı yav :D YHAHAHAHAHHAAHHAAH Cinsellik nasıl? İyi bak o ben de.. İlaçla falan mı halis aga? Yok ben de ilaç falan olduğu gibi, iyi bende o Biraz bitik gördüm sizi? Vallah... BU TMSF batırdı beni.. Muahahah harikasın halis aga may asddsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Bella said: bu adamın konşma tarzı beni çok sinir ediyor,sarsasım geliyor adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 tartışırken de ne kadar çirkef biri olduğunu gösterdi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar