reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Esoteric Agenda için türkçe altyazı bulamadım divxforevertr de var sanırım ama üyelik alımını kapamış yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 üye olmana gerek yok altyazılar için. şayet burayı kastediyorsan tr ile biten domainide varmış haberim yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 aradım bulamadım divxforeverda http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-all/idmovie-40362 ingilizce altyazı ile izleyiver hiç yoktan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 evt öyle yapcam ve yarın arkadaşla çevircez sanırım bu ve devam için çekilmiş versiyonunu (: tabi önce izliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar