EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Şimdi şunu farkettikten sonra artık bi firewall kullanmanın zaman geldi dedim kendi kendime ve zone alarmı kurdum Ama anlamadım şimdi ben bunu 2 bilgisayardan oluşan ufak bi networkteyim ve benim aletteki adsl i diğer bilgisayara paylaştırıyorum Ayrıca multiplayer oyunlarda falanda zonealarm engelliyormu yani nasıl yapacağız bu olayı /Asıl problemim internet bağlantısını sürekli refreshliyor bu program yani icq connected durumda mesela, bu programı açtığım zaman kopuyor sonra tekrar bağlanıyor sonra tekrar kopuyor ve bu bir kısır döngü oalrak devam ediyor :) [Bu mesaj EagleEye tarafından 11 Haziran 2004 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 outpost firewall kur zonealarm gordugum en igrenc firewall tam ismi agnitum outpost firewall [Bu mesaj Disappear tarafından 11 Haziran 2004 14:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 aslında zone alarm güzel bişeye benziyor ama ben kullanamıyorum öyle bi durum var ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Piyasa firewall kullanmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 zone alarm hiçbirşeyi engellemez ancak zone alarm kullanma zone alarm pro kullan bendeki full sürüm şuana kadar herşeyi kesti ve çokta sağlam her işi görüyor...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Dojorel tavşan katilidir, zavallı Kedi adındaki el kadar tavşanı öldürdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ZoneAlarm Security Suite Bunu kuruyorsun bakıyorsun, Firewall Advanced Antivirus Identify Theft & Privacy Protection Ad & Popup Blocking MailSafe Email Virus Protection Instant Message Security Web Site Filtering Hepsi birlikte ve super bir guvenlik yazılımı. Sonra cok hosuna gidiyor satin aliyorsun satin almak istemiyorsan ozel mesaj diyorum. [Bu mesaj CorteZ tarafından 11 Haziran 2004 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Çok yavaşlatıyor makinayı. Firewall'u öyle full kurmayacaksın, şüphelendiğin zaman, internetin yavaşladığı, teklediği, bilgisayarın kendini şaştığı zaman açacaksın. Kısaca 6. hissine güvenip firewall kullanıcaksın. Not: Tabiki bilgisayarında şirket sırları varsa onu bilemem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yaw son formattan sonra artik iyice guvenlik onlemini arttiram dedim norton /pc-cille mi ne onu kurdk o pc cille yi gozum tutmadi. ayrica uninstall da bulamadm add/remove da da gorunmuo ( ulan kuramadk mi yoksa dedim bi ara ama kuruldu dio :P ) delete ettik mecburen. Simdi antivirus olarak f-prot dos tabanlisini cekiom firewall da Kerio 4.0 Bu islerden anliyan ustalar ne dionz bu 2 liye. sistemi ne hale getirir. Genelde uo oynadigim icin buyuk ihtmial arka planda acik tutmicam surf de acarim artik. Sistem ztn kotu : P3 700 Mhz 3*256 Mb (133 Mhz) Ram 64 Mb G force2 mx - 200 win xp home english bu xp ye yeni gectmi sayilir kendi firewall u mu war ( war galiba dsl connector a sag tikladim proorties den advanced den tik attim o firewall kismina) updateleri icin xp nin guvenlik biri tam linkini koyabilr mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 "Asıl problemim internet bağlantısını sürekli refreshliyor bu program yani icq connected durumda mesela, bu programı açtığım zaman kopuyor sonra tekrar bağlanıyor sonra tekrar kopuyor ve bu bir kısır döngü oalrak devam ediyor" Bu olay neden olur bi fikri olan yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Nedir baglantin? Oyle birsey yapmaz kablomu baglantin? dialupmu nedir? Sana onerim uninstall et bastan kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Disappear, 11 Haziran 2004 14:45 tarihinde demiş ki: outpost firewall kur zonealarm gordugum en igrenc firewall tam ismi agnitum outpost firewall Teşekkürler gerçekten güzelmiş bu firewall Ama yine aynı problemle karşılaştım Özellikle icqyu açtığım zaman oluyor sanırım sürekli bağlantıyı kesiyor sonra tekrar geliyor Bunu nasıl ayarlamak lazım? [Bu mesaj EagleEye tarafından 12 Haziran 2004 05:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar