abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Aradım biraz okudum ama net bir cevap bulamadım çabucak soruyorum. Parayı verip hep aynı serverdan girsem de suspend ediyolar mı? Fr serverlarını kaldırmışlar diyodu topicin birinde biri, hangi serverdan bağlanmak iyidir malum deneme yanılma sakat. Tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 fr serverı en son 1 tane vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Normalde 23 iyi Fransa için ama arada gidip geliyor. O zaman 25'i kullanıyorum ben. Gerçi alman sunucuları da hiç fena değil, özellike 08, 15 ve 18. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 İşte ülke değiştirince suspend etmiyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Valla benim 2 yıldır değiştirmediğim sunucu kalmadı, herhangi bir suspend olayı da olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar