Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 başlık biraz anlamsız oldu ama nasıl yazarım bilemedim, odamda kendi kullandığım bir laptop, diğer odada bir masaüstü bilgisayar var.kablosuz ve 4 port eternetli zyxel modem kullanıyorum. ve şöyle bir sorunum var laptopun bağlantısıda sorun yok fakat masaüstü bilgisayar internete bağlanmıyor paylaşımda olan dosyaları görebiliyorum kullanabiliyorum paylaşım klasorlerine dosya atıp silebiliyorum fakat laptop interneti kullanabildiği halde masaüstünde internete giremiyorum yeni format attım bilgisayara genede düzelmedi. modemden port açıp yönlendirme yaptım gene bir değişiklik olmadı, bunun nedeni nedir nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 gateway (ağ geçidi) yanlış olabilir, onu modemin ipsi olarak gir ağ bağlantılarından ethernet kartının ağın sağ tıklayıp özelliklerine girip TCP/IP'den... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 evet öyleymiş random bir ip atadım ve sorun düzeldi ilginç denemiştim daha önce halbuki bunu çünkü teşekkür ederim yardım için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 düzeldiğine sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar