neter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 http://www.bornsquishy.com/flump/howto.html adresinden ascii da resim yaratmayla ilgili bilgileri edinmeniz mümkün, bunu yapan programlar da var elbette ama telefonlarda vs.de lazım olabilir bazılarınıza diye düşündüm her ne kadar ben kırk yıl uğraşmasam da bu işlerle :)[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... [Bu mesaj neterrorist tarafından 12 Haziran 2004 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Saolasın :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 lafı olmaz ..[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ek not: ascii karakteri yazı tipini terminale getirip okuyacaksınız. cracklerin içinden çıkan txt ler bole okunur..[signature][hline]susturamassın beniii durduramassın beniii ben kötüyüm sen iyimiyeaaeaeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar