cado Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 hep tipini merak etmiştim işte karşınızda maxim tsigalko maxim tsigalko hayallerim yıkıldı hep karizmatik yakışıklı bir adam beklerdim
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 guernica said: daha önce verildi mi bilmiyorum ama ben yinede paste edeyim; http://www.fm-britain.co.uk/2009/11/04/what-do-the-touchline-instructions-or-shouts-actually-do/ sadece birkaç sayfa geride epeydir de bu konu konuşuluyor. sorun yok teşekkürler...
guernica Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 takip ediyordum ama kaçırmışım sanırım :P
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 cado said: hep tipini merak etmiştim işte karşınızda maxim tsigalko maxim tsigalko hayallerim yıkıldı hep karizmatik yakışıklı bir adam beklerdim adam ruski kökenli , ne bekliyordun ki :D
Razu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 oyunu her hafta save ederek sorunu çözdüm gibi şu ana kadar patlamadı daha. parmada mariga var orta sahaya fiziksel güç istiyorsanız iyi bir oyuncu. ball winning olarak çok güzel oynuyor.
Razu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bende şunaki fiyati 8.5 milyon euro ama oyunun başında 2.5 gibi bir şey olması lazım.
Razu Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 bu crash dumpları açabiliyor muyuz? o kadar hecanla oynadığım maçın ortasında göçtü bu seferde neyseki maçtan 2 gün once saveim vardı.
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2010 matias defederico hakkında bilgi verebilecek olan var mı?NErede en iyi oynar kaliteli midir piyasası var mıdır vs vs vs
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Tanımıyorum ama üşenmedim baktım. Buyrun: Görüldüğü gibi bu kardeş 176 PA ve dehşet progres rate ile ŞIK bir oyuncuymuş. Mevcut hali ile en iyi fast striker demiş ama sol kanatta da inside forvard oynar bence. Hatta sen ne oynatırsan o yönde gelişir. Deep lying forward veya "three quarter forvard" oynar bence, çok kısa çünkü. ileride dripling crossing falan çok süratle gelişir ona uygun oynatırsan. Yani iyi striker bulmak kolay bu adamı winger yapmanı BEN öneririm. Hatta ben olsam üşenmem buna matias-str isimli bir anterman programı hazırlarım, hem AML position training veririm hem de intense strength çalıştırırım. Böylece 30larına gelmeden 12-13 str olur rakibin DR'si ile omuz omuza geldiğinde de orta çıkartabilir. Son not, yaşına göre consistency'si de çok iyi, eğer bol bol oynatırsan consistency de gelişir o zaman al sana STAR PLAYER.
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 bu diger özellikleri hangi add onla görüyorsunuz?
guernica Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ilk sezonda galatasaraya almıştım defedericoyu. 6 sezon oynadım, çılgın attı. aml olarak daha verimli(inside forward). attığı gol sayısı düşüyor ama 30 civarı assist yaptı poacher forvetle beraber oynayınca. edit: composure 16 finishing 14-15 oluyor ileride.
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Tam düşündüğüm gibi AML oynar :D Ama ben İnside Forward taki adamımın ters ayaklı olmasını severim,defedericoyu da AMR olarak oynatsam nasıl olur?Hani Sol ayaklı ya içeri kat edip şut vurur filan...
guernica Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sağda denemedim hiç ki zaten anlamadığım bir şekilde sağ tarafta oynayan oyuncularım 7.0 ratingin üstüne çıkamıyorlar. sağ kanat lanetli resmen :P
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Bir soru da ben sorayım. Hiç 4-6-0 deneyen seven oldu mu? Şu anki kadromda vazgeçemediğim DM ve AM kadrom var. Biraz araştırdım 2 temel formasyon gördüm - birbirinen ÇOK farklı. Birincisi ------- AML AMC AMC AMR ---------- ---DM DM--- DL DC DC DR ----GK---- ikincisi ------- ---AMC--- ML MC MC MR ---DM--- DL DC DC DR ----GK---- Bu kadar farklı yani... her ikisine de 4-6-0 diyorlar birinci verdiğimi denemek istiyorum ama çok emek vermek lazım çok kafa yormak lazım. bi boş vaktimi ayrımam lazım ama önce deneyimli patilere bi sorayım dedim.
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sostism o ssteki statları ingame görebiliyo musun yoksa ayrı bir program mı acaba?
guernica Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 fm genie scout o, ayrı bi program. save dosyalarını yükleyip oyuncuların gizli özelliklerine bakabiliyosun ( potential ability, important matches vs)
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 hmm anladım teşekkürler bende ingame sandımda. ingame olsa baya iyi olurmuş.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Ingame olsa iyi olmazmış. Onun olmamasının olayı var. Kendin scout yollayıp biraz da şansa ve senin tecrübene kalıyor iş. Geniescout noob işi ve oyunun gerçekçiliğini, bence zevkini de, öldürüyor. Kimse kusura bakmasın. Fail transfer yapmanın keyfi de bir başka hani. Realism fw (tu)
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 ben noobum zatende scouta yolluyorum baya scout var da ne biliyim ingame olsa olurmuş gibi geldi. zaten kontrol ettim bazı forumlardan scoutlarımın yüksek yıldız verdikleri genelde genç yetenekler ama işte bazı star playerlara 3 yıldız felan vermişler onu anlamanın imkanı yok sanırım.
tunch Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 forumlarda var , ingame hidden attribitues ekliyor panellere. scout falan gerek kalmıyor kullanmak isteyenlere. potansiyelini falan anlarım da ; ambition olsun , profesyonelliği olsun çirkefliği olsun , bunların hidden olması taraftarı bi adam değilim açıkçası. sergen'in devamlılığının gizli özelliği olması gibi bi durum gayet saçma olurdu gerçek hayatta :) bu arada ciddi ciddi , potansiyelden çok scoutların yıldızları etkili oyuncunun geleceği açısından. çok daha mantıklı adamları yıldız olarak gösteriyorlar. "her 180 potansiyelli adam iyi olucak diye bişey yok" muhabbetinin cuk oturması. mesela kendi adıma , fiziksel özellikleri yeterli olmayan gençleri almıyorum takıma. yeri geliyor kupa maçlarında direk oynatıyorum 16 yaşında , teknik ve mental özellikleri çok iyi olmayan ama fiziği üst seviye futbola yetecek seviyedeki adamları. çok da güzel top oynuyolar , en azından ezilmiyolar rakipler karşısında.
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Sorduğum soruya dair kendim güzel bir yanıt buldum. paylaşayım sizlerle de. link Ben bu rehberde OLMAYAN bir ama 4-6-0 Tactic I in MC yerine Çİft DMCile oynananından deneyeceğim sanırm Man City ile.Biri anchor diğeri Deep lying play maker olaraktan...
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 o kadar mc varken tek dmc koy, anchor man yap iki mc den birini ball wining birini box to box yap öndeki amcyi de advanced playmaker yap kanatları da inside forward yap
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 @tunch: Karakterle ilgili herhangi extreme bir durum varsa zaten scout söylüyor o yüzden çok da gerekli değil bence onların hidden olmaması da. Ayrıca ben de genç oyuncuların fiziği yetersizse almıyorum. Oyun gidiyor technicalları mentalları harika regen çıkarıyor stamina 7. Ne anladım ben öyle topçudan? Halı sahada oynasın o =(
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 sonra kalas gibi takımla oynarsın alexin staminasına bakmadım hiç oyunda ama 3 filan olması lazım
Öne çıkan mesajlar