Masticore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tüm salak siteleri koymuslar bi rapidshare link'i yapmamıs adamlar
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 takım çöktü resmen. hem o kadar maç hem sakatlıklar hem cezalar.. neyseki şampiyonlar ligi finali var , tek hedef o maçı kazanmak artık. 6 veya 7 olucam yoksa ligde :/ GOOOOOL GOOOOOOOOOOOL 2-0 :d gol. 2-1 :S
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Maç motoru çok güzel olmuş ya baya keyif almaya başladım. Devre ırasında oyuncu değişikliğine team talk eklemeleri de çok güzel olmuş zira işe yaıyor :) Güzel olmuş güzle, toparladım takımı <3 edit: HELAAAAAAAL :D
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 heyt be koyduk be! http://img260.imageshack.us/img260/2859/kampiyone.jpg
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Abi bu Inter fazla olmuş ama ya. Adamlar puan kaybetmiyorlar ya, hiç mi puan kaybetmezsin arkadaş. Ben zavallı Palermo'cuğumla winning streak, unbeaten run kasıyorum güzelgüzel gidiyorum onlar da biraz puan kaybetsin karma olsun emeğimin karşılığını alayım ya aaa =(
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 valla bu sene interle 3 maç yaptım ikisini aldım biriyle deplasmanda berabere kaldım :) man city aldı ama FA cup'ı :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Abi o kadroyla :D Ben Palermo'yla ilk sezonumdayım sadece Guardado ve Ronaldo takviyelerim var. O halde de yenecektim ama ballılar berabere kaldık kötü oldu şimdi de ligde puan kaybetmiyo adamlar :(
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Off.. Roma'yı 4-0 Sampdoria'yı da 6-2 yendikten sonra bu büyük gazla Inter deplasmanına gidiyorum. Yenersek lideriz. Hadi bakalım..
poopla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kornerden sonra gerizekalıgibi kesn biri gelip topa kafa vurmasa bide... ceza alanı dışında illa kafa vurcak göğüs kontrolu yapmıyo bizim adamlar :D emergency fix
poopla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tunch said: heyt be koyduk be! http://img260.imageshack.us/img260/2859/kampiyone.jpg gaza geldim diyarbakır kariyeri açıyorum fsada hedef milevsky
tunch Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 poopla said: kornerden sonra gerizekalıgibi kesn biri gelip topa kafa vurmasa bide... ceza alanı dışında illa kafa vurcak göğüs kontrolu yapmıyo bizim adamlar :D emergency fix 10.0.2 de yapıldı , ama arad yine gerzek kafalar görüyoruz elbet nileppezdel said: Abi o kadroyla :D Ben Palermo'yla ilk sezonumdayım sadece Guardado ve Ronaldo takviyelerim var. O halde de yenecektim ama ballılar berabere kaldık kötü oldu şimdi de ligde puan kaybetmiyo adamlar :( şampiyon da oldu onlar zaten çok hüzünlüyüm :/
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bu yeni patchden sonra oyununda böyle garip yavaşlamalar olan var mı? format atmak üzereyim yoksa.
poopla Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 evt donmalar desek daha doğru olur...
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dralnu'yla beraber bir oyun açtık; wolverhampton ve hull'ı aldık, henüz lige başlamadık. hull'da önlibero hariç HER mevkiye transfer yapabilirim arkadaşlar, önerilerinize açığım ehue. vieria'yı aliyim dedim, adam yılda 11.2 milyon $ alıyorum ödeyebilecen mi dedi.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vet ya saçmasapan takılıor oyun özellikle taktik ekranında
turgutuc Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 tunch said: ilk sezonun hemen başında teklif edersen gelmez , çünkü daha yeni transfer olmuş oluyor bordo'ya. 2. sezon başlarken almaya kalkarsan rahat rahat gelir.. "hile mi yapıyosunuz da kadro koyuyosunuz oraya" demek için 5 cümle yazmaya gerek yok :) ek: şimdi güzel bi gazetecilik örneği göstericem bekleyin az :P ek 2 : dedim ama yapamıyorum , şubat öncesinde mesaj gözükmüyor :/ ek 3 : cin olmadan adam çarpmak gourcuff - blanc http://img687.imageshack.us/img687/4916/gourcuff.jpg ben sana yalan söylüyorsun demedim ben neden alamadım yahu dedim.. hemen duygusallaşmaya gerek yok..
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Honcular germişti de ondan :D
tunch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 turgutuc said: ben sana yalan söylüyorsun demedim ben neden alamadım yahu dedim.. hemen duygusallaşmaya gerek yok.. ben de yalancı değilim diye bi cevap vermemiştim zaten :D eğleniyoruz şurda , saygılar sevgiler :)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bu arada takılma bende de var ,genelde var. yeni bi hotfix çıkarıcaklardır muhtemelen
poopla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ankaraspor niye hala var anlamadım.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 2. sezon sonunda tribün kapasitesi artıyor en sonunda. 16.000 artış gayet iyi olucak , %50 artış demek neredeyse :) bu oyun kesin hatalı , 42 milyon transfer parası verdi yine. hayır alıcak çok adam da yok öyle , kadroyu da çok bozmak istemiyorum. napıcam bilemedim :/
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 muhteşem bir fikir , nasıl daha önce benim aklıma gelmedi bu kadar küfür ederken oyuna hayret : http://www.fmpundit.com/2009/12/15/complexities-dynamic-potential-ability/ kısaca : dinamik potansiyel adamlar diyor ki ; bir futbolcunun daha 16 yaşındayken çok büyük futbolcu olucağı belli olabilir ama 24 yaşına geldiğinde kesinlikle çok iyi futbolcu olucak diye bir garanti yoktur. o süreçte yaşadığı ağır bir sakatlık veya yanlış takıma/teknik direktöre gitmesi oyuncunun potansiyelini etkileyecektir. ciddi ciddi çok büyük bi değişim olur oyunda bu özelliği ekleyebilirlerse. potansiyeline göre değil , oyuncunun o andaki haline göre futbolcu seçip "evet bak bu adam hakaten iyi futbolcu olabilir" yorumunu yapmak gerekicek. HİÇ sanmıyorum gerçi böyle bişeyi oyuna katacaklarını , daha adam akıllı training bile yokken oyunda. ama olsa ne kadar güzel olurdu di mi?
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Katacaklarını sanmıyorum yerine katabileceklerini sanmıyorum demen lazım zira baya zor bir sistem olur o. Onun en az 5 senesi var benden söylemesi :(
tunch Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 oyuna hiçbişey katmadıkları için yeni , bunu da beklemiyorum zaten :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Abi bunda çok değişken var ve hatasız çalışma olasılığı %3 falan olur heralde. Aptal aptal buglar olur 2018de mesela dünyanın en iyi futbolcuları max 15 abilitye sahip olurlar falan (:P)
Öne çıkan mesajlar