Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 28 dakika sonra oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 steam daha mı hızlı torrentten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 oyundayım şahsen. transfer tekliflerine yanıtlar çok hızlanmış. oyun çok hızlı ama ben bugün format attım ve quickstart oynuyorum doğaldır. gerçi 2009 a göre bariz bi hızlanma var, kamil gibi java üzerinde degilmis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Demoyu indirdim, yükledim, oynadım, kendimi ikna edebilirsem birazdan uninstall edicem. Şimdiye kadarki en iyi fm hatta cm oynuyla karşı karşıya olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 oyun baya bi hizlanmis guzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Quickstart olduğu için hızlı olması normal. NBA Bitsin hemen indirecem bunuda. Bir kaç şey sormak istiyorum kornerlerden çok fazla gol oluyor mu? İstatistiklerde çok fazla şut atıp 1 yada 0 gol ile maçı bitirdiğiniz oluyor mu ? Karşı karşıya hala çok kaçırıyorlar mı? Çok tırt kaleciler bile iyi forvetler karşısında imba oluyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 hakan arıkanı real madrid inter ve barcelona istiyor. oyun muhteşem bu arada. hem eski cmler kadar hızlı hem de akıcı. bomba transferlerden sonra basın toplantısı düzenliyorsunuz oyuncu ile birlikte. maç içerisinde oyuncularınıza orta sahaya abanın kanatlara abanın falan diye taktik verince gerçekten uyguluyor olmaları çok güzel bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Pallando said: Quickstart olduğu için hızlı olması normal. NBA Bitsin hemen indirecem bunuda. Bir kaç şey sormak istiyorum kornerlerden çok fazla gol oluyor mu? İstatistiklerde çok fazla şut atıp 1 yada 0 gol ile maçı bitirdiğiniz oluyor mu ? Karşı karşıya hala çok kaçırıyorlar mı? Çok tırt kaleciler bile iyi forvetler karşısında imba oluyorlar mı ? real madridle denedim, hazırlık maçında 27 şut 5 gol oldu mesela. onun haricinde ortalama 3 gol olan bir maçta 14-15 şut oluyor ki bence 2009' a göre çok iyi. kaleciler konusunda da şu anda bişey söylemem çok zor yeteri kadar maç yaptım denemez, şimdi beşiktaş ile tekrar başladım yarım sezon giderim bununla. ufaktan dökerim gördüklerimi. basın toplantısı olayını çok sevdim bu arada. gayet güzel olmuş oyuncuların motivasyonu açısından. bu arada taktik ekranı tamamen değişmiş denebilir. artık oyunculara maç içerisinde belli roller veriyoruz ve çok fazla seçenek var her pozisyon için. yani bir beki, atak mı oynayacak yoksa yalnızca boş alan bulduğunda mı ileri çıkacak falan gibi ayarlayabiliyoruz. ne kadar işlevsel biraz daha oynayıp görmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Off kıskanıyorum sizi. Vanilla demoyu oynicam birazdan mecburen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Mumu said: Pallando said: Quickstart olduğu için hızlı olması normal. NBA Bitsin hemen indirecem bunuda. Bir kaç şey sormak istiyorum kornerlerden çok fazla gol oluyor mu? İstatistiklerde çok fazla şut atıp 1 yada 0 gol ile maçı bitirdiğiniz oluyor mu ? Karşı karşıya hala çok kaçırıyorlar mı? Çok tırt kaleciler bile iyi forvetler karşısında imba oluyorlar mı ? real madridle denedim, hazırlık maçında 27 şut 5 gol oldu mesela. onun haricinde ortalama 3 gol olan bir maçta 14-15 şut oluyor ki bence 2009' a göre çok iyi. kaleciler konusunda da şu anda bişey söylemem çok zor yeteri kadar maç yaptım denemez, şimdi beşiktaş ile tekrar başladım yarım sezon giderim bununla. ufaktan dökerim gördüklerimi. basın toplantısı olayını çok sevdim bu arada. gayet güzel olmuş oyuncuların motivasyonu açısından. bu arada taktik ekranı tamamen değişmiş denebilir. artık oyunculara maç içerisinde belli roller veriyoruz ve çok fazla seçenek var her pozisyon için. yani bir beki, atak mı oynayacak yoksa yalnızca boş alan bulduğunda mı ileri çıkacak falan gibi ayarlayabiliyoruz. ne kadar işlevsel biraz daha oynayıp görmeyi planlıyorum. Çok teşekkürler Mumu. Hakan Arıkan örneği vermişin bende böyle büyük klüpler gene garip garip adamlar alıyormu diye soracaktım ki alıyorlarmış hala bunu bir türlü değiştirmediler. Taktiklerin yeterince iyi yansıltılıp yansıltılmadığını da soracaktım anladığım kadarıyla gelişme var onda. 27 şutta 5 gol normal. Demek onu düzeltmişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Oynadıkça izlenimlerimi yazacağım. Varan 1: Home screeni hiç sevmedim. Temayı da öyle. Fazla beyaz, mouse kayboluyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 preferences dan dark yap temayı o zaman gözlerin bayram etsin. gördüğüm en şahane fm teması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Vanilla demo'da yok galiba =( Ayrıca adamların kellelerinin yanında çıkan o PES modeli yetenek göstergesi nasıl kaldırılıyor ya nefret ediyorum ben ondan :( Oha history'deki biography olayını çok sevdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Galatasaray'a bakıyorum şu an vanilla demo oynamaktayken, takım ekranında gerçek oyuncuların yanında 14 tane falan greyed out player var. Neden koyarlar ki öyle şeyler? Hani alakasız bi takım olsa anlarım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 bütün database ler yüklenmediği için öyle oluyor. ben şu an türkiye quickstartı ile oynuyorum kadrolarda bir problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 cok cahilsin nilep... Oyun bence de cok basarili. aylardir test ediyoruz ve taktik olaylari cok harika. Oyun yine ciktiginda ufak tefek buglar icerecektir arkadaslar ama kutudan direkt en rahat oynana fm versyonu olmaya aday :) Ilk patchten sonra pek bi sorun kalmaz zaten. Bu sene garip sakatliklar, kartlarla falan ugrasmiyoruz allahtan, betada bile gormedik, adamlar bir cok sikintiyi cozmusler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ardayı amc yapmışlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Pallando said: Mumu said: Pallando said: Quickstart olduğu için hızlı olması normal. NBA Bitsin hemen indirecem bunuda. Bir kaç şey sormak istiyorum kornerlerden çok fazla gol oluyor mu? İstatistiklerde çok fazla şut atıp 1 yada 0 gol ile maçı bitirdiğiniz oluyor mu ? Karşı karşıya hala çok kaçırıyorlar mı? Çok tırt kaleciler bile iyi forvetler karşısında imba oluyorlar mı ? real madridle denedim, hazırlık maçında 27 şut 5 gol oldu mesela. onun haricinde ortalama 3 gol olan bir maçta 14-15 şut oluyor ki bence 2009' a göre çok iyi. kaleciler konusunda da şu anda bişey söylemem çok zor yeteri kadar maç yaptım denemez, şimdi beşiktaş ile tekrar başladım yarım sezon giderim bununla. ufaktan dökerim gördüklerimi. basın toplantısı olayını çok sevdim bu arada. gayet güzel olmuş oyuncuların motivasyonu açısından. bu arada taktik ekranı tamamen değişmiş denebilir. artık oyunculara maç içerisinde belli roller veriyoruz ve çok fazla seçenek var her pozisyon için. yani bir beki, atak mı oynayacak yoksa yalnızca boş alan bulduğunda mı ileri çıkacak falan gibi ayarlayabiliyoruz. ne kadar işlevsel biraz daha oynayıp görmeyi planlıyorum. Çok teşekkürler Mumu. Hakan Arıkan örneği vermişin bende böyle büyük klüpler gene garip garip adamlar alıyormu diye soracaktım ki alıyorlarmış hala bunu bir türlü değiştirmediler. Taktiklerin yeterince iyi yansıltılıp yansıltılmadığını da soracaktım anladığım kadarıyla gelişme var onda. 27 şutta 5 gol normal. Demek onu düzeltmişler :) Real beşiktaşlı necip e 7 milyın dolar verdi. ben de kerameti neymiş lan bu herifin diye vermedim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 gazeteler süper olmuş milliyet zaman falan koymuşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Peki menejerlik ekranımızda gelişmeler olmuş mu? Ornegin maaşımız bi işe yarıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Azmodai said: cok cahilsin nilep... Oyun bence de cok basarili. aylardir test ediyoruz ve taktik olaylari cok harika. Oyun yine ciktiginda ufak tefek buglar icerecektir arkadaslar ama kutudan direkt en rahat oynana fm versyonu olmaya aday :) Ilk patchten sonra pek bi sorun kalmaz zaten. Bu sene garip sakatliklar, kartlarla falan ugrasmiyoruz allahtan, betada bile gormedik, adamlar bir cok sikintiyi cozmusler. Abi vanilla demosu bile olsa avrupanın top 30 kulübünü adam gibi koysunlar yani dalga mı geçiyolar :D Hiç savunma şlunları demo küçük de olsa avrupanın önde gelen kulüplerini tam koymaları lazım bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 dayan abi 10 gün kaldı zaten şurda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 demo ne demek abi. niye koysunlar. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Abi avrupanın önde gelen 30 kulübü diyorum. Niye koymasınlar? Demoda transfer yapmak yasak mı istediğin gibi? :D Full database olsun demiyorum ki belli başlı kulüpleri adam gibi yapmaları lazım diyorum ve kusura bakmayın da bunu istemek bariz hakkım. Ki strawberry demoda TSL'dek, her takım düzgün muhtemelen quickstartı falan varsa, Vanilla'da da en azından GS,FB,BJK full kadro yapılmalıymış. Bunu diyorum sözümün de arklasındayım. İsteğim saçma değil. Belki Stoke City'e Aydın'ı alacağım ben? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 zaten yarım sezon abi ömrü bildiğim kadarıyla alsan ne almasan ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar