sostizm Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 nileppezdel said: Ayrıca tüm liglerin ve alt kademe liglerin face packini buldum indiriyorum efsane olcak :D link yoksa gerçek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 http://forum.cmfmfan.com/showthread.php?t=61971 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 take e breatherı nasıl başka birşey olarak yorumlayabilir ki bir insan zaten. en kamil şekilde türkçeye çevirsen nefes al dersin, oyunu soğut demek oluyor bir nevi bir süreliğine işte. ki işe de yarıyor. rakip tam ayı gibi bastırırken bir veriyorsun komutu hop 10 dakka yalan oluyor maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 sosti her sene oyun başladığında bu muhabbet geçiyor her sene sana www.fmglive.com adresini öneriyorum :) arkadaşlar bu sitede zevkinize göre çeşit çeşit facepack logopack skin ve bilahere football manager grafiği bulabilirsiniz. başka yere bakmaya gerek yok. not. nilep'in gönderdiği de fmglive den alınmış zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Onda 17bin tane falan surat var abi :D Ayrıca take a breather bariz oyun soputma. Demin porto deplasmanında başarıyla uyguladım, bağıra çağıra 3-1 aldım maçı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 güzel paket , fmglive her sene yapıyor bunu.. elbette bütün ligler yok ama sonrasında aynı tip paketler yayınlanmaya devam ediyor , uğraşırsanız bütün oyun paketlenmiş olur 1-2 aya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 10 puanla şl gruplarından elenilir mi ya, sinirim bozuldu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ahuahaha :D rezalet :D Ben Porto'yu eledim valla orda da burda da 3-1 yenerek =) 2. turda rakibim villareal. Başarılarımın devamını dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben daha takım bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İşsiz mi başladın? :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 avi fiorentina barça feyenorddan aldım bi de 10 puanı, bi de tr ligi zevkli ya oyna bence eğlenirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ya benim en büyük zevkim scoutingle adam bulmak.. türkiyedeki yabancı sınırlaması ile yapamıyorum ve oyunlarım 2 seneden daha uzun sürmüyor. ve açıkçası çok kolay geliyor bana türkiye ligi. fenerbahçe ve galatasaraydan 4er puan alırsan şampiyonsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 nileppezdel said: İşsiz mi başladın? :s yok o kadar fntezi yapmaya 6-7 ay var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 o zaman fransa ligi falan öneririm o da zevkli oluyo rahat rahat scoutingle bulduğun adamlarıda getirirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ben Galatasaray'a scout,ngle adam getirdim attı az önce golünü :D Aydın da deli oynuyo valla.. Lig fazla kolay ama tuttuğun takımla avrupada bişeyler yapmak çok keyifli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 oyunda yeni macera ararken şöyle bişey tavsiye ediyorum size : yeni bi takım yaratıp ingilterede 6. lige koyun. başına da bi tane sugar daddy ve mantıklı seviyede para + iyi tesisler güzel bi stad :) büyük keyif ve uzun vade , sonuçta oyun sürekli gelişiceği için kadrodan sıkılma gibi bi durum söz konusu olmuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Aynen öyle yapıcam zaten bi ara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Ha tunch abi şimdi takımı yarattım diyelim ki, o lige eklemek için bi takımı çıkartmam gerekir di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 aynen öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 tunch said: oyunda yeni macera ararken şöyle bişey tavsiye ediyorum size : yeni bi takım yaratıp ingilterede 6. lige koyun. başına da bi tane sugar daddy ve mantıklı seviyede para + iyi tesisler güzel bi stad :) büyük keyif ve uzun vade , sonuçta oyun sürekli gelişiceği için kadrodan sıkılma gibi bi durum söz konusu olmuyor :)güzel fikir he :) 6. ligden bi takım seçmeyi düşünüyordum böyle yapmak daha güzel olur heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 ben başladım yavaştan database ayarlamaya , bu sene daha detaylı girdiler. Beşiktaş London takımın adı.. 25000 kişilik suleyman Seba Arena stadyumunda oynıycak maçlarını , hemen emirates tadyumunun yakınına yaptırdık :) Başkanı azeri iş adamı yapıcam , sugar daddy , resources 20 :D takımın para sorunu olmıycak ama sadece youthtan gelenlerle başlıycak , reputation ayarına göre de oyunun zorluğu belli olur artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Türkiye alt lig formasyonunu bilen yok mu? Türkiye'^de 4. ligde yaratsam takım o ligi de yaratıp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 dünyaya açılın biraz! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 İngiltere alt liglerinde çok oynadım ben ya :D MK Dons'u başarıdan başarıya koştururdum hey gidi.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 yapılıyo öyle şeyler turksportal da yapılmışı vardır . bide tunch sugar dady olunca zevki kaçmıyo mu ya. ilerde yaparım da şimdi sırf sugar dady var diye man cityden gelen 5 teklifi de reddettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar