Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 ramler fazla görsün diye kuracam da 32 bitte çalışan bütün programlar bunda sorunsuz olarak çalışır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 vistasını kur, xp niye ki, her driver var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 windows 7 kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 vistası ram canavarı 7 güzel makinan çokta kuvvetli değilse xp64 bitte işini görür programlar çatır çatır çalışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 makina konfigrasyonu baya iyi vista istemiyorum zaten win7 de daha çıkmadı zaten orjinal olarak alcam o yüzden ama upgrade etme opsiyonlu varsa iyi olur aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 SONUÇ OLARAK RAMLERİ FAZLA GÖRÜRÜM VE 32BİT UYGULAMALARDA HERHANGİ BİR PROBLEM YAŞAMAM Dİ Mİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 no. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yes mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 driver sıkıntısı çekebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 yahu ben 32bit uygulamar sorun olur mu diye soruyorum siz ne kadar alakasız şey varsa yazmışsınız hadi sizin kafadan bir örnek vereyim ekran kartının 64bitlik driverını yükledim 32bit oyunlar porgramlar çalışır mı? bir de dx10 için vista şartı vardı sanırım o sorun bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 tabi çalışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 32 bitte ne çalıştırıyosan 64 bitte de çalıştırabilirsin arkadaşım.Hatta bazı programları daha performanslı bile çalıştırabilirsin.Hade kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 64bit XP kullaniyorum tek sorun directx 10 gerisi herşey normal çalişir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ADAM NE SORUYO SİZ NE YANIT VERİYOSUNUZ BİLMEDEN KONUŞUYOSUNUZ ALAKASIZ İNSANLAR SİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 ne bağırıyorsun arkadaşım sağır mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Brig ^^, boşver aldirma normal .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 kandırıkçılar yalan söylediniz said: 32-bit device drivers Windows XP Professional x64 Edition and x64-based versions of Windows Server 2003 operating systems do not support 32-bit device drivers. Applications that depend on 32-bit device drivers will not function correctly and might cause an error during an installation or operation. Most 32-bit antivirus programs are affected and should not be installed on computers that are running these operating systems. If an application attempts to install a 32-bit driver, the installation will fail, and the application will have the opportunity to handle the error. If an application registers a driver for automatic startup, meaning the driver should be installed when the system starts, the operating system will determine that the driver is an unsupported 32-bit driver, not install it, and continue installing the other drivers. The event log will record details of the failure, including the name of the unsupported driver and its location. If this occurs, contact the driver vendor for a software update that is compatible with Windows XP Professional x64 Edition and the x64-based versions of Windows Server 2003 operating systems. If Windows does not start after you attempt to install a 32-bit driver, start the computer using the last-known good configuration. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yetemenk said: driver sıkıntısı çekebilirsin. Rerore said: yahu ben 32bit uygulamar sorun olur mu diye soruyorum siz ne kadar alakasız şey varsa yazmışsınız Yukarda alıntıladığın şey aynen bu arkadaşın dediğini söylüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Win7 64 bit kullanıyoruz iki arkadaş. Herhangi bir uyum sorunu, driver sorunu, program sorunu ile karşılaşmadık. Tek sorunumuz tamamen aynı konfigirasyonlara ait iki bilgisayar olmasına rağmen, birinin 3x2 gb ramini win7 64 bit 4gb olarak görüyor. Board da 4 gb olarak görüyor ancak CPUZ programı 6 gb triple olarak görüyor. Konuyu araştırmaya devam ediyoruz. Ancak tek bulduğumuz bizimle aynı sorunu yaşayan başkaları. Özetle 64 bit gönül rahatlığıyla kurulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 El-Barto said: yetemenk said: driver sıkıntısı çekebilirsin. Rerore said: yahu ben 32bit uygulamar sorun olur mu diye soruyorum siz ne kadar alakasız şey varsa yazmışsınız Yukarda alıntıladığın şey aynen bu arkadaşın dediğini söylüyo. ya ben geriye dönük uyumluluğu soruyorum başından beri donanımların 64 bit driverı bulunur mu bulunmaz mı bu açıdan ilgilendirmiyor yoksa 32 bitini yüklerim extra perf. gelmezdi en kötü ama o da olmuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Boci said: Win7 64 bit kullanıyoruz iki arkadaş. Herhangi bir uyum sorunu, driver sorunu, program sorunu ile karşılaşmadık. Tek sorunumuz tamamen aynı konfigirasyonlara ait iki bilgisayar olmasına rağmen, birinin 3x2 gb ramini win7 64 bit 4gb olarak görüyor. Board da 4 gb olarak görüyor ancak CPUZ programı 6 gb triple olarak görüyor. Konuyu araştırmaya devam ediyoruz. Ancak tek bulduğumuz bizimle aynı sorunu yaşayan başkaları. Özetle 64 bit gönül rahatlığıyla kurulabilir. Olurda aramaya inanan biri çıkar diye bu sorunun çözümünü bulduğumuzu söyliyim. CPU tırnakları tam oturmadığından kaynaklanan bir sorunmuş. Win7 ile ilgili değil yani. Şimdiye kadar tek yaşadığım sorun mtu sözlük programının çalışmaması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Sxe de çalışmıyor biraz up oldu ama sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Sxe Çalişiyor Sende kaynaklı olmasın sorun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 64 bit, sxe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Valla bende Xp 64 bit kullaniyorum win 7 de kullaniyorum çift os ve ikisindede çalişiyor bana özel değil ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar