Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xp 64bit

Rerore

Öne çıkan mesajlar

yahu ben 32bit uygulamar sorun olur mu diye soruyorum siz ne kadar alakasız şey varsa yazmışsınız

hadi sizin kafadan bir örnek vereyim
ekran kartının 64bitlik driverını yükledim
32bit oyunlar porgramlar çalışır mı?

bir de dx10 için vista şartı vardı sanırım o sorun bi tek
Sosyal ağlarda paylaş

kandırıkçılar yalan söylediniz
said:
32-bit device drivers
Windows XP Professional x64 Edition and x64-based versions of Windows Server 2003 operating systems do not support 32-bit device drivers. Applications that depend on 32-bit device drivers will not function correctly and might cause an error during an installation or operation. Most 32-bit antivirus programs are affected and should not be installed on computers that are running these operating systems.

If an application attempts to install a 32-bit driver, the installation will fail, and the application will have the opportunity to handle the error. If an application registers a driver for automatic startup, meaning the driver should be installed when the system starts, the operating system will determine that the driver is an unsupported 32-bit driver, not install it, and continue installing the other drivers. The event log will record details of the failure, including the name of the unsupported driver and its location. If this occurs, contact the driver vendor for a software update that is compatible with Windows XP Professional x64 Edition and the x64-based versions of Windows Server 2003 operating systems.

If Windows does not start after you attempt to install a 32-bit driver, start the computer using the last-known good configuration.
Sosyal ağlarda paylaş

Win7 64 bit kullanıyoruz iki arkadaş. Herhangi bir uyum sorunu, driver sorunu, program sorunu ile karşılaşmadık. Tek sorunumuz tamamen aynı konfigirasyonlara ait iki bilgisayar olmasına rağmen, birinin 3x2 gb ramini win7 64 bit 4gb olarak görüyor. Board da 4 gb olarak görüyor ancak CPUZ programı 6 gb triple olarak görüyor.

Konuyu araştırmaya devam ediyoruz. Ancak tek bulduğumuz bizimle aynı sorunu yaşayan başkaları.

Özetle 64 bit gönül rahatlığıyla kurulabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

yetemenk said:

driver sıkıntısı çekebilirsin.

Rerore said:

yahu ben 32bit uygulamar sorun olur mu diye soruyorum siz ne kadar alakasız şey varsa yazmışsınız

Yukarda alıntıladığın şey aynen bu arkadaşın dediğini söylüyo.

ya ben geriye dönük uyumluluğu soruyorum başından beri
donanımların 64 bit driverı bulunur mu bulunmaz mı bu açıdan ilgilendirmiyor

yoksa 32 bitini yüklerim extra perf. gelmezdi en kötü ama o da olmuyormuş
Sosyal ağlarda paylaş

Boci said:

Win7 64 bit kullanıyoruz iki arkadaş. Herhangi bir uyum sorunu, driver sorunu, program sorunu ile karşılaşmadık. Tek sorunumuz tamamen aynı konfigirasyonlara ait iki bilgisayar olmasına rağmen, birinin 3x2 gb ramini win7 64 bit 4gb olarak görüyor. Board da 4 gb olarak görüyor ancak CPUZ programı 6 gb triple olarak görüyor.

Konuyu araştırmaya devam ediyoruz. Ancak tek bulduğumuz bizimle aynı sorunu yaşayan başkaları.

Özetle 64 bit gönül rahatlığıyla kurulabilir.

Olurda aramaya inanan biri çıkar diye bu sorunun çözümünü bulduğumuzu söyliyim. CPU tırnakları tam oturmadığından kaynaklanan bir sorunmuş. Win7 ile ilgili değil yani.

Şimdiye kadar tek yaşadığım sorun mtu sözlük programının çalışmaması :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...