Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Lanet olsun ya,böyle bir acı yok.Zonk zonk zonk.Beynim yanıyor lan.25 yaşındayım ve daha 1.si çıkıyor.Ne var çıkıyorsun olm.Kalsana yerinde.of of.Dişçiden fena halde tırsarım ben.Of ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 cataflam çak 8 saate bir. çok iyi geliyo. Benimde 6-7 ayda bir hortlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 O zaman acının olmadığını ıspatlayalım.. http://www.youtube.com/watch?v=NMlvafEFam4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 17 yaşındayım 2 tane çıktı. Hiçde acımadı <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 o diş etin kesilerek alınsın, sonra oraya dikiş atılsın; sen o zaman gör acıyı, eziyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 benimde 17 yaşımdayken 4 ü birden (hemde gömülü 20lik) tek bir seansta annem canisi tarafından alındı.Tek problemim azıcık sıfatımın kayması oldu o da zaten bi iki güne geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 fenris said: o diş etin kesilerek alınsın, sonra oraya dikiş atılsın; sen o zaman gör acıyı, eziyeti. o kadar acımıyor ya. ben geçen ay çektirdim ta dibinden. ilk dört beş saat efsanevi acıdı dikişler sonra geçti akşamına antep fıstığı yiyodum. korkulcak bi şey yok yani. bi hafta falan çenemi tam açamadım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar