huun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 bilmem ne avukatlık bürosu diye biyerden geliyordu bana da. postaların altında, istemiyorsanız linke tıklayın vardı. insaniyet namına tıkladım. gelmeey devam etti, direk spamdir bunlar diye rapor ettim hotmail'e. o gün bugün sesi soluğu kesildi lavukların. sırf bu yüzden hotmail kullanıyorum işte. yoksa parasını hali jazırda ödediğim 2 tane smtp hesabım var; ama hotmail çok iyi. okuyorum okuyorum kafam karışıyor, pop3 de olabilir şimdi bilemedim. işte herneyse, parasız hotmail, paralılardan daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2009 Konunun tamamını okumadan mesaj atmayacağım. Konunun tamamını okumadan mesaj atmayacağım. Konunun tamamını okumadan mesaj atmayacağım. Konunun tamamını okumadan mesaj atmayacağım. Konunun tamamını okumad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 fizban said: yahu adamın mail adresi tanımlı değil, adam zaten system yöneticisi, ne virüsü, ne crack i, ne warez i. şöyle bir olasılık da olabilir, herhangi bir kişi senin domainine (abc.com) uğradıktan sonra bu siteye girerse, referral olarak abc.com çıkarsa, [email protected] a mail göndermiş olabilirler. bu daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Ooo her spam yapan şerefsiz olsa. Yazıklan dünyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Yakinda vazgecerler. Zira spam yapmanin yayinlarini kesintiye ugrattigini ogrenmis oldular. =) Gerci anlamamis olabilirler ama itinayla anlatma niyetindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 gidip kablolarını keselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar