elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Nefr said: gidisat kotu, bana inanin ahaha
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Kaede said: Popeye said: ebayde bile daha ucuz trex disleri iyi sallamis İyide aga ebaydekiler ikinci el bun- OH WAIT ahahhhnia
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 akıl hastasımısınız lan napıyosunuz :P
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Kaede said: Popeye said: ebayde bile daha ucuz trex disleri iyi sallamis İyide aga ebaydekiler ikinci el bun- OH WAIT HAH!
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 wildpervert said: kaede tek mesajınla bütün topiki trollemeyi başardın, hem de hiç olaylarla ilgilenmeden. saygı duyuyorum. hak yolu bulan biri daha aramıza hoşgeldin ------------------ agalar yanlış anlaşılmasın ama Anadolu'da T Rex fosili bulundu vs türü bir haber görmedim, gerçi Iguanadon filan bulmuşlardı bir ara ama bence bu ilandaki diş fake
Öne çıkan mesajlar