Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellforge

Arma

Öne çıkan mesajlar

Bu zamana kadar çok farm yaptım. Doe yapmadım gerçi ama. Cow pit kurast act4 act5 farmlamadığım yer kalmadı. En iyi vex düşürdüm. O yüzden hf yapmak bana daha iyi geliyor. Ama tabi şans olayı en fazla gul alıabiliriz hf den. Şansına güvenenler için farm daha iyi. Düşecek bir ber rune muhteşem olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Farmi kolay mobu bol.
Yani % olarakta bir muhabbeti vardi da blogdan bulamadim suan. Base patchte yuksek rune ihtimali vardi, birde anyanin oldugu yerler.
Ve act2de koyden girilen content.
Bu ucuydu sanirim, yalniz isimlerini hatirlayamadim koylu tarifi yaptim afbuyurun^^
Hf rushin attiklari belli. Birlestirerek ust runelara gitmek eziyet.
Tabi yazdigim yerlerde de garanti yok, yalniz dustugunde de olay biter. Enigma vs. yazilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Olivies said:

Farmi kolay mobu bol.
Yani % olarakta bir muhabbeti vardi da blogdan bulamadim suan. Base patchte yuksek rune ihtimali vardi, birde anyanin oldugu yerler.
Ve act2de koyden girilen content.
Bu ucuydu sanirim, yalniz isimlerini hatirlayamadim koylu tarifi yaptim afbuyurun^^
Hf rushin attiklari belli. Birlestirerek ust runelara gitmek eziyet.
Tabi yazdigim yerlerde de garanti yok, yalniz dustugunde de olay biter. Enigma vs. yazilir.

Farmı kolay ve mobu bol doğru ama. Doe ve act 2 köyden inilen yerin dropu pek yüksek değil diye biliyorum. Doe sanırım ohm üstü atmıyor diye hatırlıyorum. Yamuluyorda olabilirim. O açıdan bakınca Frozen River daha güzel gibi görünüyor. Birde flayer jungle o açıdan güzel. Her yer mob. Forumlarda da iyi olarka geçiyor. Urlik's rune guide ı var. Onu okumakta fayda var.
http://forums.diii.net/showthread.php?t=178289
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...