Arma Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Char rushlayıp hf yapmak o kadar zor değil. İşi bilen 3-4 kişi ile 3-4 saatte 7 char hf rushlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 İyide hf den genel olarak dusen belli onun yerine doe farmlayin, heyecani artsin isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bu zamana kadar çok farm yaptım. Doe yapmadım gerçi ama. Cow pit kurast act4 act5 farmlamadığım yer kalmadı. En iyi vex düşürdüm. O yüzden hf yapmak bana daha iyi geliyor. Ama tabi şans olayı en fazla gul alıabiliriz hf den. Şansına güvenenler için farm daha iyi. Düşecek bir ber rune muhteşem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 buyuk oynicaksin zaten usanmadan farmla doe bide neydi bu anya miydi onun oralar iste. javazonla cok rahatti yanlis hatirlamiyosam oralarda farm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 den of evil lvl 79 du sanırım monster level. daha yüksek yerler var gayet kolay farmlanabilen. neden ısrarla den of evil öneriyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Farmi kolay mobu bol. Yani % olarakta bir muhabbeti vardi da blogdan bulamadim suan. Base patchte yuksek rune ihtimali vardi, birde anyanin oldugu yerler. Ve act2de koyden girilen content. Bu ucuydu sanirim, yalniz isimlerini hatirlayamadim koylu tarifi yaptim afbuyurun^^ Hf rushin attiklari belli. Birlestirerek ust runelara gitmek eziyet. Tabi yazdigim yerlerde de garanti yok, yalniz dustugunde de olay biter. Enigma vs. yazilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Hala oynıyanlar varmı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ben hafta bir 5 dk girip bakıp çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 aynen ben de arma gibi arada bakıyorum muhabbet etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 act 2 deki köydeki şeyden tırt rünler düşüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Ya kes sesini sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Olivies said: Farmi kolay mobu bol. Yani % olarakta bir muhabbeti vardi da blogdan bulamadim suan. Base patchte yuksek rune ihtimali vardi, birde anyanin oldugu yerler. Ve act2de koyden girilen content. Bu ucuydu sanirim, yalniz isimlerini hatirlayamadim koylu tarifi yaptim afbuyurun^^ Hf rushin attiklari belli. Birlestirerek ust runelara gitmek eziyet. Tabi yazdigim yerlerde de garanti yok, yalniz dustugunde de olay biter. Enigma vs. yazilir. Farmı kolay ve mobu bol doğru ama. Doe ve act 2 köyden inilen yerin dropu pek yüksek değil diye biliyorum. Doe sanırım ohm üstü atmıyor diye hatırlıyorum. Yamuluyorda olabilirim. O açıdan bakınca Frozen River daha güzel gibi görünüyor. Birde flayer jungle o açıdan güzel. Her yer mob. Forumlarda da iyi olarka geçiyor. Urlik's rune guide ı var. Onu okumakta fayda var. http://forums.diii.net/showthread.php?t=178289 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Acaba oynanmis patchle diye mi runedroplar farkliydi supheye dustum hatirlayamiyorum da simdi 6-7 sene oncesinin hikayesi. Yalniz anya taraflarinda ber filan dusuyordu diye biliyorum. Hatta dusmuslugu var, berigze oynamis olabilir o donem bilemicem yalniz zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 muhtemelen oynanmis patchtedir. berigh epey oynamıstı o patchle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tirolbegendi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 god of war taklidi yivrenc oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ya şuan oyundayım. Paticik sunucusunda, Rotweiler oyun ismi gelip item/para verebilcek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 yarın sabah bakalım 10-11 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 god of war taklidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yine mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sarw Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yine mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yine ben. peki yine mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wras42 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 evet yine ben. peki yine mi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar