Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellforge

Arma

Öne çıkan mesajlar

Kendercik said:

Arma said:

Evet. Enchanter kasıyım ben bi tane rush için. 3 saatte hellforge yapılır 7 char. İyi iş.

3 saatte 7 char nasıl yapacağını anlamadım ama classic rusher yapma opsiyonunu da hatırlatayım dedim.

Bir guide okudumda. Sadece enchanter eksik. 1 rusher+7 char rahatlıkla yapabiliriz. level 40 a kadar kasacağız zaten. Guide da anlatılana göre rusher 1 chara dush atarsa eğer. Diğer charlar basede bekleyerek q ları yapabiliyormuş. 1.11b de bu olay. 1.12 de deneriz bakalım çalışıyor mu diye. Biraz bahsedeyim..
1 enchanter 1 rushe + 6 mule oyuna giriyorlar. enchanter rushe ye enchant atıyr. okla adam tristam temizliyor. level 15 e kadar act 1 de cok seri kasıyor. rusher hemen q ları yaptırıyor. 15-20 arası act 2 de tal rasha tomb. 20 de oyunu bitirtip nightmare cow açacak. orda 40 a kadar kasabilir. diğer mule charlar sadece q ları basede bekleyerek yaparak hellforge taşını kırabiliyormuş. Toplamda 3 saat falan süren bir işlem. Deneriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendercik said:

Off dogru ya niye taktiysam kafayi ancients questine. Tum diger questler gibi baali bir karakter yapsa bile digerleri de alacak. Gayet rahat yapilir. Ench ben varim da ne zaman online oynadigim ne kadar oynadigim muamma.

Evet. Sen arada giriyosun. Çok fazla level lazım değil. Ben bitane acc açtım. Rusher diye. Rusher diyede ench sorc actim. Kasayim onu. Şifresinide birkaç kişiye söyleyim. İhtiyacı olan kullansın. Güzel olur epey.
Sosyal ağlarda paylaş

Rushe char ok kullanacak. Enchantı oka atınca tek ata ata rahat kasacak. Expte bölünmemiş olacak. Kasmanın en seri yolu. Tüm rushlarda düşük levelde enchant kullanılıyor. Yada rushe chari burst of speed için assassin yapıyorlar. O levelde solo p8 kasmak epey hızlı oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...