Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Kafam girsin. 6 kere soulstone kırdım serverda. Hellde cıkanlar 1*Mal 2*Ko 1*Hel 1*Um 1*Pul Var mıdır böyle yüksek rune düşürenler? Yoksa herkese mi böyle çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackHammer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 nigthmarede fal dustu bize ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 2 defa hellde pul ve ist düşürdüm hf'den. Şikayet edemeyeceğim zira hayatımın rekoru. Çok saçma şeyler çıkar genellikle bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 bize hellden gul nmden ko cikti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 hf farmlamakta fena fikir değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Evet. Enchanter kasıyım ben bi tane rush için. 3 saatte hellforge yapılır 7 char. İyi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 seco tamamen şans io da düsüyor gulda bana genelde server basinda hep düsük levelli runelar düstü simdi hfden en kötü um mal düsüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Arma said: Evet. Enchanter kasıyım ben bi tane rush için. 3 saatte hellforge yapılır 7 char. İyi iş. 3 saatte 7 char nasıl yapacağını anlamadım ama classic rusher yapma opsiyonunu da hatırlatayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 aga açtığın topiğe bakmayı unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Kendercik said: Arma said: Evet. Enchanter kasıyım ben bi tane rush için. 3 saatte hellforge yapılır 7 char. İyi iş. 3 saatte 7 char nasıl yapacağını anlamadım ama classic rusher yapma opsiyonunu da hatırlatayım dedim. Bir guide okudumda. Sadece enchanter eksik. 1 rusher+7 char rahatlıkla yapabiliriz. level 40 a kadar kasacağız zaten. Guide da anlatılana göre rusher 1 chara dush atarsa eğer. Diğer charlar basede bekleyerek q ları yapabiliyormuş. 1.11b de bu olay. 1.12 de deneriz bakalım çalışıyor mu diye. Biraz bahsedeyim.. 1 enchanter 1 rushe + 6 mule oyuna giriyorlar. enchanter rushe ye enchant atıyr. okla adam tristam temizliyor. level 15 e kadar act 1 de cok seri kasıyor. rusher hemen q ları yaptırıyor. 15-20 arası act 2 de tal rasha tomb. 20 de oyunu bitirtip nightmare cow açacak. orda 40 a kadar kasabilir. diğer mule charlar sadece q ları basede bekleyerek yaparak hellforge taşını kırabiliyormuş. Toplamda 3 saat falan süren bir işlem. Deneriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Thraine_Numeheru said: aga açtığın topiğe bakmayı unutmuşsun Kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Off dogru ya niye taktiysam kafayi ancients questine. Tum diger questler gibi baali bir karakter yapsa bile digerleri de alacak. Gayet rahat yapilir. Ench ben varim da ne zaman online oynadigim ne kadar oynadigim muamma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Arma said: Thraine_Numeheru said: aga açtığın topiğe bakmayı unutmuşsun Kim? kendercik i kertenkel sandım bir an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Kendercik said: Off dogru ya niye taktiysam kafayi ancients questine. Tum diger questler gibi baali bir karakter yapsa bile digerleri de alacak. Gayet rahat yapilir. Ench ben varim da ne zaman online oynadigim ne kadar oynadigim muamma. Evet. Sen arada giriyosun. Çok fazla level lazım değil. Ben bitane acc açtım. Rusher diye. Rusher diyede ench sorc actim. Kasayim onu. Şifresinide birkaç kişiye söyleyim. İhtiyacı olan kullansın. Güzel olur epey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Thraine_Numeheru said: Arma said: Thraine_Numeheru said: aga açtığın topiğe bakmayı unutmuşsun Kim? kendercik i kertenkel sandım bir an :) :) bende diyorum alla alla kim unutmuş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 herseyi anladim da neden enchant ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Rushe char ok kullanacak. Enchantı oka atınca tek ata ata rahat kasacak. Expte bölünmemiş olacak. Kasmanın en seri yolu. Tüm rushlarda düşük levelde enchant kullanılıyor. Yada rushe chari burst of speed için assassin yapıyorlar. O levelde solo p8 kasmak epey hızlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 silah var bende lvl 23 enchant veren, o olmuyo mu ? illa ehchanter mi lazim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 O konuyu tam bilmiyorum. Ama 23 level silahtan gelen enchant ile baal kesmesi falan daha çok zaman alcaktır. Fire master ve enchant fullemiş bir sorc çok daha iyi iş yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 enchant ve raven claw (fires explosive arrows) gayet faydalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Evet. level 15 te o bowu alacan eline. sonra kasacan serice. mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 enchant+multi arrowmu alıcka? nedir template'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 http://forums.diii.net/showthread.php?t=493005 direk guide linki vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 multi arrow değil de bowda explosive arrows olayı var. Yani fireball kadar alan etkili atıyor okları. Nasılsa kasılan karakterin önemi yok. Tek maksat hf olduğuna göre amazon kasılır, multi arrow falan da verilirse çok rahat lvl40 yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Yanlis hatirlamiyorsam hell act1 den of evil dan baya yuksekti rune dusme olasiligi. orayi farma baglayin 30-40 runda duser baya biseyler garanti yani. Hani rune icin char kasip hf rushla ugrasmayi dusunen arizalar yoktur aranizda diye soyleyeyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar