The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 şimdi bir ufak animasyon yapıyorum ... prog dili farketmez ama C yada Java dusunuyorum ama farketmez yani ... mesela 100,100 noktasında yarıcapı 10 olan cemberi , 100+i,100+i,10 seklinde yapacam yani i 1 den 100 e giderken ve surekli grafıgı gorunecek ... ama bu işi anlayacagınız sekılde yapınca zınk dıye oluyor hıcbısı anlamadan ... bu yuzden olayı zamana baglamak lazım ,mesela i nin her 1 artısının sanıyenın 50 de 1 ınde olması lazım ... for(i=0;i<=100,i++){ circle(100+i,100+i,10); cleardevice(); } gibi ama bu durumda yapabildigi kadar hızlı yapıyor cpu onu zamana , işl sisteminin clock una yada clock taki sn artısına nasıl baglayabılırım ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 e zaman değişkeni kullancan baslıktaki gibi :)
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 eheh o nedir bilmiyom nasıl kullanılır :) yoksa ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yaf suanki time ı degisken olarak alcan mesela. recursive bi fonksiyonla time i check etceksin, atıyorum her 100ms de bir cizim yapıp, bir dahaki cizim zamanını değiştireceksin..ya da sleep falan yaptır. hangisi kolayınan gelirse..
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 unsigned time_t gibi ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 alkolluyum ama kafamada takıldı sorry (beyın tam calısmıyo evın yanıda kız meslek lısesı vardı 6 saattır konserlı eglence vardı) ... ok soorryy ... konu kapandı ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Öne çıkan mesajlar