Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 satılmazsa, yedek kart olarak durucak şu anki kartım yanarsa gidip yenisini almak zorunda kalmayayım die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 up? (how desperate :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bana ver hayrına , 100 yıllık dostluk kazanırsın , hem bi ekran kartından çok daha fazlasını alırsın geriye sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Yılbaşına para lazım valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Birebir aynı teknik özellik, farklı marka, kredi kartına 6taksit 197 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 güzel arkadaşım aferin de marka demişsin hani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 abi ne hasta adamlar var ya. chipseti marka sanıyo heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yok gelip dicek ki "palit de iyi marka niye bu parayı verim" vs vs e tmm git onu al o zamana bu topic "asus" için alla alla ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mr_Hand said: abi ne hasta adamlar var ya. chipseti marka sanıyo heralde. ?? bana demedin heralde. verdiğim linkteki kartın markası Palit chipset Geforce GTS 250 ram miktarı 512 mb chipset/ram hızları sırayla 745-2200 mhz bu arkadaşın sattığı asus marka kartın teknik özellikleriyle aynı hangi kısmını anlamadın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Dworgian said: ucuz olanın linkini verirseniz kıyaslama açısından bende fiyatta ayarlama yapabilirim elbette. çaşıtmısın sen ? burda ne yazmışsın, şimdi ne yazıyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 navyamphs said: Dworgian said: ucuz olanın linkini verirseniz kıyaslama açısından bende fiyatta ayarlama yapabilirim elbette. çaşıtmısın sen ? burda ne yazmışsın, şimdi ne yazıyorsun ? safmısın? aynı marka olarak vericeksin heralde oldu o zaman bmw satim sen gel aynı motorda doğan fiyatı ver onu iste. saçmalamadan yazalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bence bu ekran kartı baba pcsine gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Benim anlamadıgım niye insanlar sattığı şeylerin topiclerinde farklı konuarın tartışılmasına falan bu kadar sinirleniyo ? Topiğin sürekli üstlerde kalıyo ve alıcak adam alıcak yine. Yazanlar almıcak zaten almıcak tartışmalar daha fazla insanın görmesini sağlıyo daha ne istiyosunuz <.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Abi, bigün bişey satmaya çalış da 10 bin kişinin "ehe lan şu daha ucuz bak bak" dediğini gör anlarsın sorunun cevabını. baba pc sine de gidemio şu an onun agp anakartı saolsun, valla ama en sonunda bi arkadaşa fln hayrına gidicek gibi görünüo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 yani bana :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ya bunlar donanımhaberdeki ikinci el mezarcıları işte. orayı mahvettiler, şimdi buraya da dadanmışlar. süresiz uzaklaştırmak lazım aslında pazar alanından bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 valla abi donanımda 160 dedi biri satıyorum komik ama işte yapcak bişi yok. üstünü veren çıkmıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Dworgian said: valla abi donanımda 160 dedi biri satıyorum komik ama işte yapcak bişi yok. üstünü veren çıkmıo 150 demiştim dalga gecmistin, 10m fazla verirdim deseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bana ihanet ettin Dworgian O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Magnum said: Dworgian said: valla abi donanımda 160 dedi biri satıyorum komik ama işte yapcak bişi yok. üstünü veren çıkmıo 150 demiştim dalga gecmistin, 10m fazla verirdim deseydin. evet şu an daha fazla ihtiyacım var paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Helcaraxe said: Bana ihanet ettin Dworgian O.o abi 100 tl diosun ama öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şaka yapiyorum ya hayırlı olsun =) ben sanırım 8800gt alıcam INNO3D artic cool falan zımbırtılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 uww adı çok şekil :D ben yeni bilg toplıcaktım da parasal olarak patladım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 satıldı ilan kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar