Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ekran kartım yandığında gidip yenisini aldım ancak yanan kart da garanti kapsamındaymış değiştirdiler sağolsunlar, ama şimdi yedek duracagına satayım bu da anarsa yeni birşey alırım diye düşündüğüm için sıfır kartı satıyorum. http://tinyurl.com/pf7chh bu hepsiburada linki grafik işlemcisi nvidia gts 250 # teknik özellikler üretici kodu: asus nvidia engts250/htdp/512md3/ar/a # grafik işlemci: nvidia geforce gts 250 # grafik bellek: 512 mb gddr3 2.2ghz # bellek veriyolu: 256bit # işlemci hızı: 740mhz # kart tipi: pci express x16 # soğutma: fan # tv çıkışı: var # dvi: 2 adet # hdmi: var dvi-hdmi adaptör ile # nvidia sli desteği: var # twinview: var # directx ver: 10 # opengl desteği: var # işletim sistemi: windows 2000/xp ve vista uyumlu # ayrıntılar: üstün glaciator soğutma sistemi 220tl fiyat biçtim bir kaç yere bakıp, ilgilenen öm atabilir. burada zaten "oha çok pahalı" diyenler de çıkacak, ucuz olanın linkini verirseniz kıyaslama açısından bende fiyatta ayarlama yapabilirim elbette. detayları isteyen olursa konuşuruz. (gün içinde cevap veremezsem akşam mutlaka cevaplarım) tmm tmm biliyorum benim elime geçtiği anda "sıfır" olmuyo diceksiniz ben hiç kullanılmadı manasında yazdım o "sıfır" ı şindiden belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 ahah insan tırsıyo ilan açmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 valla bence cok tmm sıfır asus un fiyatı 280 civarı olabilir,ancak asus dan daha iyi olan zotac 250gts 230 ytl civarında,hatta 250gts serisi 4850 lerden daha kötü bunun yerinde direk hd4850 almak daha mantıklı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Bu arada bu HD 4850'le alakalı birşey söylicem.Aldım ben bu kartı Powercolorun ATI HD 4850 ama oyunlara girince sürekli ya VPU Recover hatası alıyorum yada bilgisayar donuyor reset gerekiyor.Ekranda acayip şekiller çıkıyor ve garip tiz bir ses falan.Bende değiştirip GTS almayı düşünüyorum.Varmı benim yaşadıklarımı yaşayan çözüm bulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 valla 1900 serisinden beri ati kullanıyorum suanda gecube 4850 var 1 kerevpu recover sorunu almadım,ya power ın yetmiyordur ya anakartınla ilgili bir sıkıntı vardır yada kartın aşırı derecede ısınıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 KosPer said: Bu arada bu HD 4850'le alakalı birşey söylicem.Aldım ben bu kartı Powercolorun ATI HD 4850 ama oyunlara girince sürekli ya VPU Recover hatası alıyorum yada bilgisayar donuyor reset gerekiyor.Ekranda acayip şekiller çıkıyor ve garip tiz bir ses falan.Bende değiştirip GTS almayı düşünüyorum.Varmı benim yaşadıklarımı yaşayan çözüm bulan? ekran kartını garantiye ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 boş konuşmakta üstünüze yok yannız. burası ekran kartlar kıyas topic i değil ki. satılan belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Ninlempis said: ahah insan tırsıyo ilan açmaya :) Adam başına gelecekleri biliyo. Nitekim yanılmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Boci said: Ninlempis said: ahah insan tırsıyo ilan açmaya :) Adam başına gelecekleri biliyo. Nitekim yanılmamış... o kadar da detay yazdım ama yazıcak abuk subuk şeyler buluolar yok gerçekten anlamıo insanımız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 8800GTS var, onun yerine bu daha mı iyi şimdi acaba :P 320bit ama benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hm araştırdım, bu gts 250'ler 8800'ün aynısıymış sadece ismi değişmiş ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bende de o vardı yanınca bunu verdiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 satılmadıysa bari bi fiyat güncellense :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 güncellemede geç kalsam daaa 220 diorum ve susuorum. =) edit: hepsiburada da 318 tl bu kart =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 şunu bi alın artık ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mezar fiyata alırım :D yada hayrına bana ver onboard ekran kartıyla oyun oynamaya çalışıyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Fistan said: 8800GTS var, onun yerine bu daha mı iyi şimdi acaba :P 320bit ama benimki. Fistan sendeki kart g80 cipli,g92 çipli 8800gt ler bile g80 çipli 8800gts ler daha iyi,gts 250 ise bariz daha daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Helcaraxe said: mezar fiyata alırım :D yada hayrına bana ver onboard ekran kartıyla oyun oynamaya çalışıyorum xD bu arkadasın aldıgı mezar fiyatın 30 kuruş üstüne alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 bende 50 kuruş üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 up* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ah yannış yazdım =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 en komik up oldu şu üstteki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bak bi daha uplıorum. hayır para lazım işte alsanıza sevabına. hediye edersiniz fln birine ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bence o ekran kartının gideceği yer belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar