Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

asus 512mb ekran kartı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ekran kartım yandığında gidip yenisini aldım ancak yanan kart da garanti kapsamındaymış değiştirdiler sağolsunlar, ama şimdi yedek duracagına satayım bu da anarsa yeni birşey alırım diye düşündüğüm için sıfır kartı satıyorum.

http://tinyurl.com/pf7chh

bu hepsiburada linki

grafik işlemcisi
nvidia gts 250

# teknik özellikler üretici kodu: asus nvidia engts250/htdp/512md3/ar/a
# grafik işlemci: nvidia geforce gts 250
# grafik bellek: 512 mb gddr3 2.2ghz
# bellek veriyolu: 256bit
# işlemci hızı: 740mhz
# kart tipi: pci express x16
# soğutma: fan
# tv çıkışı: var
# dvi: 2 adet
# hdmi: var dvi-hdmi adaptör ile
# nvidia sli desteği: var
# twinview: var
# directx ver: 10
# opengl desteği: var
# işletim sistemi: windows 2000/xp ve vista uyumlu
# ayrıntılar: üstün glaciator soğutma sistemi

220tl fiyat biçtim bir kaç yere bakıp, ilgilenen öm atabilir.

burada zaten "oha çok pahalı" diyenler de çıkacak, ucuz olanın linkini verirseniz kıyaslama açısından bende fiyatta ayarlama yapabilirim elbette.

detayları isteyen olursa konuşuruz. (gün içinde cevap veremezsem akşam mutlaka cevaplarım)

tmm tmm biliyorum benim elime geçtiği anda "sıfır" olmuyo diceksiniz ben hiç kullanılmadı manasında yazdım o "sıfır" ı şindiden belirteyim.
Mesaj tarihi:
valla bence cok tmm sıfır asus un fiyatı 280 civarı olabilir,ancak asus dan daha iyi olan zotac 250gts 230 ytl civarında,hatta 250gts serisi 4850 lerden daha kötü bunun yerinde direk hd4850 almak daha mantıklı olur
Mesaj tarihi:
Bu arada bu HD 4850'le alakalı birşey söylicem.Aldım ben bu kartı Powercolorun ATI HD 4850 ama oyunlara girince sürekli ya VPU Recover hatası alıyorum yada bilgisayar donuyor reset gerekiyor.Ekranda acayip şekiller çıkıyor ve garip tiz bir ses falan.Bende değiştirip GTS almayı düşünüyorum.Varmı benim yaşadıklarımı yaşayan çözüm bulan?
Mesaj tarihi:
valla 1900 serisinden beri ati kullanıyorum suanda gecube 4850 var 1 kerevpu recover sorunu almadım,ya power ın yetmiyordur ya anakartınla ilgili bir sıkıntı vardır yada kartın aşırı derecede ısınıyordur
Mesaj tarihi:
KosPer said:

Bu arada bu HD 4850'le alakalı birşey söylicem.Aldım ben bu kartı Powercolorun ATI HD 4850 ama oyunlara girince sürekli ya VPU Recover hatası alıyorum yada bilgisayar donuyor reset gerekiyor.Ekranda acayip şekiller çıkıyor ve garip tiz bir ses falan.Bende değiştirip GTS almayı düşünüyorum.Varmı benim yaşadıklarımı yaşayan çözüm bulan?

ekran kartını garantiye ver.
Mesaj tarihi:
Boci said:

Ninlempis said:

ahah insan tırsıyo ilan açmaya :)

Adam başına gelecekleri biliyo. Nitekim yanılmamış...

o kadar da detay yazdım ama yazıcak abuk subuk şeyler buluolar yok gerçekten anlamıo insanımız :)
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Fistan said:

8800GTS var, onun yerine bu daha mı iyi şimdi acaba :P
320bit ama benimki.

Fistan sendeki kart g80 cipli,g92 çipli 8800gt ler bile g80 çipli 8800gts ler daha iyi,gts 250 ise bariz daha daha iyi :)
  • Yeni Oluştur...