Methus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Server a girmeyi deneyince bu sorun ile karşılaşıyorum. dün den beri bu sorun var. ( server password needed yazıyor ) şifremde bir sorun yok şifrem doğru. serverda bir göçme ya da serverın full olması da söz konusu değil. Saygılarımla... ( çok resmi oldu :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 hangi sunucu sorunlu olan? e de diger kisiler de sorun yasiyolar mi?[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methus Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 ilk başta sadece dm de idi bu sorun. sonra tüm hepsinde oldu. diğer kullancılarda olduğunu sanmıyorm. yani en azından hepsinde yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 20001 de istedi benden pasword[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 bide biraz alakasız ama sabahtan beri soldata giriyorum 5dk sonra bilg reset atıyo kendine,gıcık oldum[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Sorun çözülemedi mi ? halen daha giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 baska insanlar girebiliyorsa sorun olmamasi gerekiyor. sifrenin basinda sonunda, nickin basinda sonunda bosluk olmadigindan emin ol. diger insanlar girebiliosa sorun senden kaynaklaniyo cunku. ben kendim test edemiyorum, windowsum sorunlu, linuxdayim 2 haftadir surekli. sifren kac haneli diye bir soru sorsam? belki onla ilgilidir? gerci 25 haneli olmadigi surece sorun olmuyodu yanlis hatirlamiosam ama :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ne oldu 1 aydır sorunsuz giriyordum simdi hic bisi degistirmedim ayarlarda dokunmadım ama kontrol filan da ettim hepsi dogru server password needed hayret bişii!!!1[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bug sanirim gocuyo bazen kendi kendine acildiginda boyle oluyo boyle bisiler yane duzeltirler birazdan herhalde[signature][hline]What does not kill,makes stronger. [Bu mesaj thanatos tarafından 10 Haziran 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 bendede aynı sorun[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ctf ye tdm ye giriyoz işin komik tarafı dm ye girince server password needed allaaa allaaa[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 aynen..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 iyi oldu bu tdm rulzz:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 düzeltildi sorun.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReBeL Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 emre bi çift angel wings hak ettin çal kendine benden bir spread your little wings and fly away[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar