Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server password needed

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Server a girmeyi deneyince bu sorun ile karşılaşıyorum. dün den beri bu sorun var. ( server password needed yazıyor ) şifremde bir sorun yok şifrem doğru. serverda bir göçme ya da serverın full olması da söz konusu değil. Saygılarımla... ( çok resmi oldu :P )
Mesaj tarihi:
ilk başta sadece dm de idi bu sorun. sonra tüm hepsinde oldu. diğer kullancılarda olduğunu sanmıyorm. yani en azından hepsinde yoktur.
Mesaj tarihi:
baska insanlar girebiliyorsa sorun olmamasi gerekiyor. sifrenin basinda sonunda, nickin basinda sonunda bosluk olmadigindan emin ol. diger insanlar girebiliosa sorun senden kaynaklaniyo cunku. ben kendim test edemiyorum, windowsum sorunlu, linuxdayim 2 haftadir surekli.

sifren kac haneli diye bir soru sorsam? belki onla ilgilidir? gerci 25 haneli olmadigi surece sorun olmuyodu yanlis hatirlamiosam ama :)[signature][hline]wastiee | PHPNotepad
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ne oldu 1 aydır sorunsuz giriyordum
simdi hic bisi degistirmedim ayarlarda dokunmadım ama kontrol filan da ettim hepsi dogru
server password needed

hayret bişii!!!1[signature][hline]A METAL HEART IS HARD TO TEAR APART
Mesaj tarihi:
bug sanirim gocuyo bazen kendi kendine acildiginda boyle oluyo
boyle bisiler yane
duzeltirler birazdan herhalde[signature][hline]What does not kill,makes stronger.

[Bu mesaj thanatos tarafından 10 Haziran 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...