Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun oynarken gelen cızırtı sesleri

mardox

Öne çıkan mesajlar

İyi bir donanım isteyen oyunları oynarken bilgisayardan cızırtı geliyor. Tüm kasanın tozunu aldım, format attım ekran kartının sürücülerini update ettim çare bulamadım. Normal webde gezerken masaüstündeyken hiç bir sorun yok, bir oyun açayım hemen cızırtı başlıyor.
yardımcı olursanız çok sevinirim, ses kafayı yedirtiyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

not olarak ekleyecektim de unutmusum.
kapasitorler ve voltaj regulatorleri yuk altinda oter, herhangi bir zarari yoktur. genelde high end kartlarda cok gorulur. yapacak herhangi bir sey yok.

sesin bahsettigim ses olduguna kanaat getirdiysen sokup takmak , kurcalamak bi ise yaramaz.

yinede emin olmak adina cpuid hardware monitor araciligiyla +12v rail in voltaj okunumlarini bi kontrol etmekde fayda var.
Sosyal ağlarda paylaş

Archangel_ said:

bende kharonun yazdıklarını okuyunca sinirim bozuldu, ilk latince anatomi dersinde gibi hissettim kendimi, ne diyon aaabey :=)

size de ilk ders "sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longus" yazdılar mı göz korkutmak için :)

herşeyi söküp taktım, gariban ekran kartımın günahını aldım :P Bence de HDD çıkarıyo sesi. Ama ilginçtir kendi kendine ses çıkarmayı kesti. Gizemi kaybolunca heralde benle dalga geçmeyi bıraktı HDD :D
sağolun!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...