Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2009 evet 500 hafiften farklıydı, daha sadeydi bi de. hoca bu arada bence 2. el bulamazsan sıfır 518 al, eskiye nazaran uçuk değil artık fiyatlar, 510'u ben 120 civarına aldığımı hatırlıyorum bilyon yıl önce :( hızlısistem mi ne öyle kazıkçı bir zincir vardı, sadece o satıyordu. batmış zaten galiba şu an, oh olsun sdf http://www.teknofiyat.com/?search=logitech+mx518&altlimit=&ustlimit= dark knight edition! =o, yenileyesim geldi valla of http://www.sanalmarketim.com/urun/30c85294730dc43316a4e26f649321b0/LOGITECH-MX518-THE-DARK-KNIGHT-Limited-Edition-910-000926 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Magnum said: (aniden sağa sola dönecekmiş gibi) ön yargılarımdan kurtulup almaya yeltenemiyorum. dediğin olay biraz saçma yalnız, senin dediğin mouse acceleration kapanabilen bir olay. yani laser mouse ve optik arasında öyle mosue u kontrol edememe gibi şeyler olmaz, ayrıca mx510-18 ve g5 serisi aynı ergonomiye sahip, hatta istersen g5 in ağırlıklarını çöpe de atabilirsin mıknatıs gibi mausa yapışmıyor. ayrıca o dediğin padlere ek olarak razer exactmat, steelseries sp,ss önerebilirim aradıklarını bulman çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 eheh, avaturk vardı mx500 satan tek yer milyon yıl önce bilyon para vermiştim bende. unk, ya elinde olan arkadaslar yazsın işte, bakarım hoşuma giderse onu alırım. (S&S değilde, SP hoşuma gitti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 o ani sağa sola dönmeler 10 yıl önceki noname ilk nesil optik farelerde oluyodu yav (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 1 ay önce gelsen, pimp my pc desen, baştan aşağı yaratırdım oyuncu ekipmanlarıyla, hepsini sattım elimde fazla olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2009 unK said: 1 ay önce gelsen, pimp my pc desen, baştan aşağı yaratırdım oyuncu ekipmanlarıyla, hepsini sattım elimde fazla olan ah o bir ay öncesinde benim de param olsaydı =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2009 güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Guncel, till perşembe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar