GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Şarkı Sözleri 1. Gel Buraya (Japon halk türküsü) Konusu: Kadın çok ve boş konuşmaktadır. Adam onu döver... Derleyen: Cenk Bey Çotto gıra çikara gatsi oyi karatoyitte. Sonotee, dono vazade... Vataşini kadareto, Omottirino? Hoğyy, Gel Buraya!!! (Şlak!) Tugiva kanarası, Katti mitıriva! Ahaaa haa ha... Ahaaa haa ha... Ahaa ha... Hınıı, Haaa haa ha ha ha ha ha ha... 2. O-ne! Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Hırsız: Metallica'dan James Hetfield Suç Ortağı: Lars Ulrich Savaş çok kötü bir şeydir Tıpkı cehalet gibi Sevinç yumağı sevgi seli Çok özledik sizi Dünyamız yok olmasın Yetkililer uyumasın Hitler unutulmasın Dünya kimseye kalmaz Gelin dost olalım şimdi Müebbet Muhabbet'le Barış çok iyi bir şeydir Tıpkı çiçekler gibi Yok etmeyin onları Koruyalım çimeni Denizler kirlenmesin Buzullar erimesin Herkes herkesi sevsin Dünya kimseye kalmaz Gelin dost olalım şimdi Müebbet Muhabbet'le Bu dünya bizim Onu sevelim İncitmeyelim İnsanları sevelim Bu dünya bizim Onu sevelim Temiz tutalım Kirletmeyelim ve Tükürmeyelim Dur yapma Demin ne dedim Tükürme dedim Beni duymadın mı? Sevelim dedim İncitme dedim Temiz tut dedim Bu dünya bizim 3. Tavuk Söz: Cenk ve Erdem Müzik: Çok kötü... İsim vermeyelim şimdi Geçmiş TV'nin karşısına horul horul uyukluyor... Açmış ağzını bi' karış dili çıkmış dışarıya hırıldıyor. Yürü git yat bari yatağına Kanepede sefil olma Biri gelecek şimdi rezil olaca'z Yürü git dedim odana... Seni gidi erken yatan Hava kararmadan uyuya kalan Çek ayağını burnumdan Tavuk musun gıt gıt! Daha gece olmadı yavrum Bu kaçıncı uyku yavrum Pirelerin uçtu yavrum Verava!!! 4. Birinci Ben Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Kandırıkçı: Alphaville Bu ülkede var ya ilk kez ben çıktım televizyonda bir tolk şov yaptım. Yine bu ülkede ilk kez sahneye çıkıp stend ap şovu başlattım. Zaten tiyatrocuydum, Bu yüzden herşey kolay oldu, tiyatro eğitimim var benim. Güzel şarkı söylerim, filimlerde oynarım... Sanırım ben tam bir aktörüm... Her dalda birinci ben! İşte, birinci ben Yine, birinci ben Uuuf hep birinci ben Birinci ben evde okulda hep her yerde Yav hiç rakibim yok mu bu ülkede? Ulan yine birinci ben. 5. La Vidan Yok La Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Komikçi: Ricky Martin Çok güzel bir kız gördüm Yolda yürürken geçen gün Tanıştım öğrendim ki Tamirciymiş bizimki Düşündüm tamirci olur mu hiç hatun kişi Çağırdım gelsin görelim nasıl yapıyormuş işi Anladım bilmiyor bi'şiy Tamire geldin ve Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Torna Vida yoksa La bir vidan bile yok la Bir kız daha gördüm Otobüste geçen gün Olur ya bu da tamircidir Şimdiden hazırdır sözüm Derim ki tamirci olur mu hiç hatun kişi Çağırdım gelsin görelim nasıl yapıyormuş işi Bu da bilmiyor bi'şiy Tamire geldin ve Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Tarihe geçtin la Torna Vida'n yok ha! Baktım la çantana çivin la vidan yok la Boy pos endam tamam güzel hepsi var da Tamirci olunmaz Torna Vida yoksa Torna Vida yoksa La bir vidan bile yok la 6. Düt Düt Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Bakkal: No Doubt Yine mi trafik tıkandı Ellerim bağlı kaldı Arabaların arasında sensiz Sense or'da bensiz Yalnız Sevgilim, sana geleceğim Ama önce şu öndekini döveceğim Düt düt Çekilsene yolumdan Geçeceğim solundan Yol versene düt düt Düt düt Çekil dedim yolumdan Geçeceğim solundan Yol versene be adam Sana ben Ehliyet verenin Adını merak ettim şimdi... Memur bey şu yolu açın yahu Geçiyor, zaman geçiyor 7. Fenerbahçe I Love U Söz-Müzik: Cenk ve Erdem Eskiden İyi Olan Grup: The Cure (tü kür okunur) 1907'de ne oldu? Sarı Kanaryam doğdu Rakipleri çok korktu Fenerbahçe kuruldu Maraton, açık, numaralı sarı lacivert olmalı Herkes bizi duymalı Fenerbahçe I love u Şimdi karşısı sarı inletelim stadı Haydi hep bir ağızdan Fenerbahçe I love u Çalınca düdük goller yağmur olup aksın Cimbom Beşiktaş baksın İzlesin ve görsünler Biraz futbol öğrensinler Sonra gelip desinler Fenerbahçe I love you 8. O-ne! Diabetics Version (Bonus Şarkı)[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Buradan İndire Bilirsiniz.[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 indiremeyiz üye olmak gerekio.üye alımıda yeni bir emre kadar durdurulmuş.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 müzikler nasıl hepsi bomba :)[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Cenk ve Erdem,''Orman ne güzel'' şarkısını coverlamıştı programda çok gülmüştüm Kestaneee gürgen palamuutt Kaç tane gürgen palamuutt 1 tane gürgen palamut Orman ne güzel ne güzel Kestaneee gürgen palamuutt Kaç tane gürgen palamuutt 2 tane gürgen palamut Orman ne güzel ne güzel euehue böyle 7-8'e kadar falan sayıyolar sonra bi bomba geliyodu ama orasını unuttum :D[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! karpuz, 09 Haziran 2004 22:39 tarihinde demiş ki: Karpuz, afrikaancada Uçan manda boku demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ehueuhe abi bunlar kopukya bir gün bunları dinlerken ölecem :D[signature][hline]Tıklayalım yardim edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 cidden niye dw edilemiyo eskinde dinlerdik çıvınla vidan yok la yı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ultra ehue dinlemiş kadar oldum walla ehe.. *! iğrenç şarkıya gülmekten soluğu kesilir * [hline] gm-newbie abi nerden buluyonuz böyle şarkıları anlamıom ya eueuh. şarkının sözleri bitiriyor zaten. bide dinlediğimi düşünemiyorum :-) [Bu mesaj ShekiLChoCuq tarafından 11 Haziran 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 biliyoruz abi bunu zaten yıllardır olan birşey?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar