chambers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 çok b*ktan bişeymiş ya . insan hayatının nekadar sıkıcı olduğunu anlıyor. mis gibi rüya gördüm en sonunda mis gibi bi kız bulmuşum mutluyum + ailemle tanıştırıyorum falan öyle seviyorum yani . daha da iyisi böyle herkesin eski elektronik aletlerini attığı bi yer var orda taş gibi 5+1 ses sistemi buluyorum ama eşşek kadar kabinlerden oluşuyo böyle çok deli bişey . bi de bütün aile içerisinde sevdiğin iyi anlaştığım kişiler burda . sonra kalktım ev boş kız yok sessiz heryer televizyonu açtım anca öyle sessizlik bozuldu . çok yalnızım lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hadi kız neyse de ses sistemine yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 rüya ne zaman gördüm en son hatırlamıyorum nası görüyorsunuz bu rüyaları ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Llama said: rüya ne zaman gördüm en son hatırlamıyorum nası görüyorsunuz bu rüyaları ya amanin rüyayi kiskandi adama bak 5+1 e yazik olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mutluluk ne kadar da göreceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Aynen rüya göremiyorum yada hatırlayamıyorum. Yok arkadaş olmuyor işte göremiyorum anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bide uyandıktan sonra o rüyaya devam etmek için tekrar uyumaya çabalamak ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Kane&Lynch said: bide uyandıktan sonra o rüyaya devam etmek için tekrar uyumaya çabalamak ftw ahahah evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bende son 3 4 gündür unutmak istediğim bir insanı görüyorum sürekli. gördükçe aklımdan çıkmıyor. aklımdan çıkaramadığımdan yine görüyorum uyanınca hep bir burukluk içimde.. ne olur girme artık gecelerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 slickers said: bende son 3 4 gündür unutmak istediğim bir insanı görüyorum sürekli. gördükçe aklımdan çıkmıyor. aklımdan çıkaramadığımdan yine görüyorum uyanınca hep bir burukluk içimde.. ne olur girme artık gecelerime montla sıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 üstteki post alıntılanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar