chambers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 çok b*ktan bişeymiş ya . insan hayatının nekadar sıkıcı olduğunu anlıyor. mis gibi rüya gördüm en sonunda mis gibi bi kız bulmuşum mutluyum + ailemle tanıştırıyorum falan öyle seviyorum yani . daha da iyisi böyle herkesin eski elektronik aletlerini attığı bi yer var orda taş gibi 5+1 ses sistemi buluyorum ama eşşek kadar kabinlerden oluşuyo böyle çok deli bişey . bi de bütün aile içerisinde sevdiğin iyi anlaştığım kişiler burda . sonra kalktım ev boş kız yok sessiz heryer televizyonu açtım anca öyle sessizlik bozuldu . çok yalnızım lan !
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 hadi kız neyse de ses sistemine yazık olmuş.
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 rüya ne zaman gördüm en son hatırlamıyorum nası görüyorsunuz bu rüyaları ya
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Llama said: rüya ne zaman gördüm en son hatırlamıyorum nası görüyorsunuz bu rüyaları ya amanin rüyayi kiskandi adama bak 5+1 e yazik olmus
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 mutluluk ne kadar da göreceli.
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Aynen rüya göremiyorum yada hatırlayamıyorum. Yok arkadaş olmuyor işte göremiyorum anasını satayım.
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bide uyandıktan sonra o rüyaya devam etmek için tekrar uyumaya çabalamak ftw
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Kane&Lynch said: bide uyandıktan sonra o rüyaya devam etmek için tekrar uyumaya çabalamak ftw ahahah evet.
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 bende son 3 4 gündür unutmak istediğim bir insanı görüyorum sürekli. gördükçe aklımdan çıkmıyor. aklımdan çıkaramadığımdan yine görüyorum uyanınca hep bir burukluk içimde.. ne olur girme artık gecelerime
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 slickers said: bende son 3 4 gündür unutmak istediğim bir insanı görüyorum sürekli. gördükçe aklımdan çıkmıyor. aklımdan çıkaramadığımdan yine görüyorum uyanınca hep bir burukluk içimde.. ne olur girme artık gecelerime montla sıç.
Öne çıkan mesajlar