paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Tenise başlamak istiyorum. Spor kulüplerinde bu işler nasıl oluyo bilen var mı? Üyeliği ne kadardır. Oynayacak adam bulunur mu vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Yeni başlıyorsan iyi bir hocadan özel ders alarak başlaman en mantıklı hareket olacaktır. Yaşadığın muhitte bi araştır nerde klüp var kimler tenis dersi veriyor vs.? Hocayla özel ders almaya başladın mı hoca zaten sana oynayacak bi kort bulur. Ondan sonra bakarsın tenis klübü üyeliklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2009 klüp üyeliği olayı biraz tuzludur. tenis dersi almak istiyorsan ilk önce özel ders mi yoksa grup dersi mi alıcaksın ona karar ver.sanırım önümüzdeki günlerde yeni sezon grup dersleri baslayacak boğaziçi üniversitesinde. özel ders 60 lira 45dk. grup da 120 milyon civari 6-8 kişilik gruplarda.(8 ders) ben osmaniyedeki kortlarda oynuyorum orada grup dersleri 80 falandı herhalde yani anlayacağın fiyatlar değişio ama aşağı yukari böle.bu şekilde partnerde bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar