mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Gayet guzel bir bolumdu bu aksamki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 kurtlar vadisi yuzunden izliyemiorum.. mecbur gece 2dekini beklicez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Hüleayn eskiden TV annemindi. Onunla kafka ede ewde izliyodum Scrubs'ı. Şimdi Kurtlar Vadisi çıktı, annemde babam da onu izliyo, tam da Scrubs'la çakışıyo, geceleri uykusuz kalıyom iyi mi.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 ben sevmiyorum bu diziyi cok kasma geliyor. doktorlar boyle alakasiz olaylar hicbir sekilde gercekte olamayacak bir hastane. bana olmasi hic mumkun olmayan hipotetik cevrelerde yaratilan espriler komik gelmiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Gerçekçi olmadığı doğru. Adamlar hastahenede komedi dizisi çekiceklerse kolu bacağı kopmuş adamları göstericek değiller heralde. Esprileri beğenmiyorum demişsin, o tabii kişiden kişiye değişir.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 bana olmasi hic mumkun olmayan hipotetik cevrelerde yaratilan espriler komik gelmiyor. vay be ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Ben de anlamadım çaktırma :-)[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2003 kadının yüzünü göremedik ya çok içimde kaldı o :P[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 gerçekçilik sıfır ama çok eğlenceli bence en sevdiğim yerleri dr. kelso nun evil hali ve temizlikçinin çat diye laf sokması hehe[hline]Silthanas, 30 November 2003 18:28 tarihinde demiş ki: sosyalizm icin her white wyrm'den oyle ring cikmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bende çok seviyorum scrubs'ı denk geldiğinde asla değiştirmem kanalı. ırkçı bi zenci var yada ben öyle zannediyom kıl oluyom ona.[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bence de sen öyle zannediyosun eğer Turkten bahsediyosan. Bence acaip başarılı bir hastane komedisi. Perşembe akşamları manyak ediyo beni Boomtown da acaip gözal bi şey. Kurtlar Vadisi de cabası. Sonra reklam araları için tatlı hayat giriyo benden iisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 bence komedi faktoru ortamin gercek hayatta karsilasilabilir olmasiyla artar. mesela polis okulu vardi. ilk bolumler abarmamisti, nispeten hayata yakindi, ama yine de direk hayatta kendinin karsilasma olasiligin dusuk bolumler vardi. ama mesela seinfeld ? direk adamlarin hayati baska hicbisey degil. herifler amerikada, ama o kadar insan durumlari ki yasananlar, burada bile cogu bizim de basimiza gelebiliyor. o nedenle the big lebowsky i izlerken zivanadan cikmistim. bu kadar dogal bu kadar normal obur mahalledeki bi adam gibi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Haklısın ama Ally McBeal konusunda ne düşünüyosun? Hayatımda gördüğüm en saçma senaryolara sahip diziydi ama yine de Türkiye'deki tutulma oranı malum.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 simdi ali mak bil de cekici komik olan yanlar hikaye degil, karakterler ve karakterlerin birbirine yaptiklari, bircogunun uzun sanat yasaminda kameraya yansitmayi ogrendigi ince espriler tavirlar vardi benim icin. mesela con keycin mahkemedeki tavirlari, nel ile digerlerinin aralarindaki kadinsi durumlar, kadin ve erkek zayifliklariyla dalga gecilmesi vs.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 O zaman doğallık ve gerçekçilik herşey demek değildir. O kadar aptal ve gerçekçi olmayan bir ortamı karakterlerin birbirleriyle ve kendileriyle olan diyalogları kurtarabiliyosa, gerçekçi olmayan bir ortam da pek ala komik olabiliyomuş. Örnek; Scrubs.[hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool Night! I live along the creatures of the night? hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: unity100, 05 December 2003 22:10 tarihinde demiş ki: simdi ali mak bil de cekici komik olan yanlar hikaye degil, karakterler ve karakterlerin birbirine yaptiklari, bircogunun uzun sanat yasaminda kameraya yansitmayi ogrendigi ince espriler tavirlar vardi benim icin. mesela con keycin mahkemedeki tavirlari, nel ile digerlerinin aralarindaki kadinsi durumlar, kadin ve erkek zayifliklariyla dalga gecilmesi vs.[hline]referanslar : [ Hmm seinfeld hicbir sey hakkinda komedi diye lanse edildi ve tutuldu. Scrubs modern bir yaraticilik ve hiciv unsurlari deneyen gerektigi yerden hafifleyen gerektigi yerde agirlasan mukemmel bir dizi. Seinfeld ise sadece bir hafiflik baska hicbir ozelligi yok valla tom green freddy got fingered i seyrederim daha ii. Ally Mcbeal de mesaj tasiyordu ilk basladiginda. Televizyon da yeteri kadar bos hicbirseyden bahsetmeyen ve siddet iceren ve bir mesaji olmayan diziler var. Onemli olan mesaj vermek ve bunu kasmadan yapabilmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 seinfeld hicbiseyle ilgili bir dizi. dizideki hicbirsey hayatin icinde. seinfeld hayatla ilgili bir dizi. biz hepimiz hayat yasiyoruz. benim icin benim burnumun dibindeki muhallebicide olma olasiligi olan durumlar marihuanayi emmis 4-6 tane yeni nesil dingil yazarin sallama yazdigi hahahihohu esprilerinden daha cazip.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 neymis seinfeldde gercekci olmayan. adamlar arkadas. tipik arkadas cevresi. oyle scrubsdaki gibi istatistiksel sample edilmis bi kadro degil, bir zenci, zenciye denk bir zenci kadin, bir sarisin guzel beyaz - boyu kesinlikle bas aktor tipin boydan uzun degil - bir 'tam turnayi gozunden vuralim hedef kitle acisindan' 20 yasinda genc - saclar karisik - cilgin hibibi bir orta yas doktor pust bir yasli bashekim. aaa bi bakiyoruz hepsi de temiz, eli yuzu duzgun, hicbir sekilde toplumun kiyida kosesinde kalmis kisilere benzemeyen tipler. ama bi bakiyoruz seinfelde, kucuk bir amerikada kucuk hayatlar yasayan, her birinin siradan isleri olan, 3-5 dolarlik cimrilikler yapan, normal ortamlarda baslarina normal seyler gelen, biri modern zamanin tirmalayan goze batmayan genc kadini biri kel sorunlu bi orta yas her biri normal toplum icinden insanlar. sinemaya giderler yer gosterici bunlari kendi yerlerine oturtmaz, onlerine bi denyo gelir sirik gibi oturur vs. bunlar bu dunyada herkesin yasadigi seyler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bundan 8 sene once olsaydi alirdim ben seni bizim yurda gotururdum getirirdim Dani alsin cakmagi eline osursun sonra cakmagi yaksin. Al gul gulebildigin kadar eger senin icin bu kadar basitse olay. Simdi bu anlattigim da gercek hayatta gecen kucuk bir olay. Espri mizah bu mu simdi. Seinfeld boyle olaylarin birlesip arka arkaya anlatilmasindab baska bir sey degil. Insan iliskilerinde ki icten pazarlikli davranislarin gereksizliklerin sirttan bicaklamalarin altini cizen bir dizinin anlattigi hayatin amerikada bu kadar tutmasina sasmadim cunku orada bos adam cok. Maalesef burada da oyle. [Bu mesaj mountaindew tarafından 05 December 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 osuruga guldugumuzu kim soyledi. hayatta hersey vardir hersey insani guldurmez. mizahta da basit karmasik diye birsey olmaz. eger seinfeld insan iliskilerinde arkadan bicaklamayi anlatiyorsa scrubs da ayni oranda saglik meslegindeki insanlarin yozlasmisligini anlatiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ayrietten Scrubs i daha iyi anlamak icin dilin icerigini cok iyi bilmekte fayda var ben bu kadar canli guncel hizli zekice ve ayni zamanda komik diyaloglari baska hicbir 20 dakkalik komedi dizisinde gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: unity100, 05 December 2003 23:05 tarihinde demiş ki: osuruga guldugumuzu kim soyledi. hayatta hersey vardir hersey insani guldurmez. mizahta da basit karmasik diye birsey olmaz. eger seinfeld insan iliskilerinde arkadan bicaklamayi anlatiyorsa scrubs da ayni oranda saglik meslegindeki insanlarin yozlasmisligini anlatiyor.[hline]referanslar : Seinfeld sadece negatifleri gosteren bir dizi. Scrubs en azindan yanina muhtemel dogruyu da koyuyor ve alin dusunun diyo. Unity yazik ediyosun harbi tarih forumu altinda yazdiklarin gayet iyiydide bunu beklemezdim senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 scrubsun dil inceliklerini alicak kadar ingilizcemiz var. insanlara medya yoluyla olumlu katkida bulunmanin binbir cesit yolu vardir. aslina bakarsan bu mesaj kaygili olunup olunmamasinin komedi acisindan bir tartisma degeri yok, cunku komedi komedidir, macera maceradir, bunlara mesaj katarsan ancak mesaj kaygili olur. insanlar her gun islerinden evlerine donene kadar zilyonlarca sorunla kasilip geriliyor. bir de tutup aksamlari mesaj bombardimanina tutulmalarina gerek yok. rahatlasin gevsesin soyle bi gulsun. mesaj alacaksa adam gider sinemasinda film izlerken alir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Sen harbiden inceligini anliyorum deyip o dialoglari begenmiyorum diyorsan ben senin ingilizcenden suphe ederim. Eet bravo. Herkesi otomatonlara cevirmeye devam edelim o zaman. Hos bizim daha cok yolumuz var 7 gunluk calisma haftasi icersinde 5 gun calis iki gun para harca mantalitesine gecmemiz icin. Cunku topyekun tembeliz. Sufer bide senin dedigin bos programlarla dolduralim hayatimizi daha da bi guzel olsun. Medyayi tamamiyle anlik bir sekilde insanlari mutlu edecek sonra unutulup gidecek programlarla dolduralim. Yeni aristokrasinin Turkiye temsilcileri neo derebeyleri seninle gurur duyuyor. Alkis Alkis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ehe bu ne sosyalist enternasyonelde propaganda konusmasi mi. ingilizce seviyemi tartisacak degilim. diger mevzulara gelince, homo sapiens sapiens dedigimiz turun RAHATLAMAK ve EGLENMEK denilen bazi ihtiyaclari var. bunlar saglanmazsa ne olur ? follofos olurlar. peki her iletisim paketinin icine mesaj sokulursa ne olur ? medya insanlarin dusuncelerini ve kararlarini yonetme, yonlendirme araci olur. cunku NE olursa olsun, pasif olarak kendi isteginle izledigin bir tv programi, her ne kadar senin istemedigin ve reddettigin bir mesaj icerse dahi ayni mesaj uzun sure ve surekli tekrarlanirsa mutlaka belli oranda bilincaltinda yer eder. peki bu nedir ? bu resmen buyuk birader demektir. insanlarin kendi karar vermeleri lazim. hayatta olumlu ya da olumsuz kararlarini verecekleri durumlar zaten gercekten karsilarina cikiyor ve bu insanlar gercek bir filmi yasiyorlar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 seinfeld hicbiseyle ilgili bir dizi. dizideki hicbirsey hayatin icinde. seinfeld hayatla ilgili bir dizi. biz hepimiz hayat yasiyoruz. benim icin benim burnumun dibindeki muhallebicide olma olasiligi olan durumlar marihuanayi emmis 4-6 tane yeni nesil dingil yazarin sallama yazdigi hahahihohu esprilerinden daha cazip.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 neymis seinfeldde gercekci olmayan. adamlar arkadas. tipik arkadas cevresi. oyle scrubsdaki gibi istatistiksel sample edilmis bi kadro degil, bir zenci, zenciye denk bir zenci kadin, bir sarisin guzel beyaz - boyu kesinlikle bas aktor tipin boydan uzun degil - bir 'tam turnayi gozunden vuralim hedef kitle acisindan' 20 yasinda genc - saclar karisik - cilgin hibibi bir orta yas doktor pust bir yasli bashekim. aaa bi bakiyoruz hepsi de temiz, eli yuzu duzgun, hicbir sekilde toplumun kiyida kosesinde kalmis kisilere benzemeyen tipler. ama bi bakiyoruz seinfelde, kucuk bir amerikada kucuk hayatlar yasayan, her birinin siradan isleri olan, 3-5 dolarlik cimrilikler yapan, normal ortamlarda baslarina normal seyler gelen, biri modern zamanin tirmalayan goze batmayan genc kadini biri kel sorunlu bi orta yas her biri normal toplum icinden insanlar. sinemaya giderler yer gosterici bunlari kendi yerlerine oturtmaz, onlerine bi denyo gelir sirik gibi oturur vs. bunlar bu dunyada herkesin yasadigi seyler.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Bundan 8 sene once olsaydi alirdim ben seni bizim yurda gotururdum getirirdim Dani alsin cakmagi eline osursun sonra cakmagi yaksin. Al gul gulebildigin kadar eger senin icin bu kadar basitse olay. Simdi bu anlattigim da gercek hayatta gecen kucuk bir olay. Espri mizah bu mu simdi. Seinfeld boyle olaylarin birlesip arka arkaya anlatilmasindab baska bir sey degil. Insan iliskilerinde ki icten pazarlikli davranislarin gereksizliklerin sirttan bicaklamalarin altini cizen bir dizinin anlattigi hayatin amerikada bu kadar tutmasina sasmadim cunku orada bos adam cok. Maalesef burada da oyle. [Bu mesaj mountaindew tarafından 05 December 2003 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 osuruga guldugumuzu kim soyledi. hayatta hersey vardir hersey insani guldurmez. mizahta da basit karmasik diye birsey olmaz. eger seinfeld insan iliskilerinde arkadan bicaklamayi anlatiyorsa scrubs da ayni oranda saglik meslegindeki insanlarin yozlasmisligini anlatiyor.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Ayrietten Scrubs i daha iyi anlamak icin dilin icerigini cok iyi bilmekte fayda var ben bu kadar canli guncel hizli zekice ve ayni zamanda komik diyaloglari baska hicbir 20 dakkalik komedi dizisinde gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 said: unity100, 05 December 2003 23:05 tarihinde demiş ki: osuruga guldugumuzu kim soyledi. hayatta hersey vardir hersey insani guldurmez. mizahta da basit karmasik diye birsey olmaz. eger seinfeld insan iliskilerinde arkadan bicaklamayi anlatiyorsa scrubs da ayni oranda saglik meslegindeki insanlarin yozlasmisligini anlatiyor.[hline]referanslar : Seinfeld sadece negatifleri gosteren bir dizi. Scrubs en azindan yanina muhtemel dogruyu da koyuyor ve alin dusunun diyo. Unity yazik ediyosun harbi tarih forumu altinda yazdiklarin gayet iyiydide bunu beklemezdim senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 scrubsun dil inceliklerini alicak kadar ingilizcemiz var. insanlara medya yoluyla olumlu katkida bulunmanin binbir cesit yolu vardir. aslina bakarsan bu mesaj kaygili olunup olunmamasinin komedi acisindan bir tartisma degeri yok, cunku komedi komedidir, macera maceradir, bunlara mesaj katarsan ancak mesaj kaygili olur. insanlar her gun islerinden evlerine donene kadar zilyonlarca sorunla kasilip geriliyor. bir de tutup aksamlari mesaj bombardimanina tutulmalarina gerek yok. rahatlasin gevsesin soyle bi gulsun. mesaj alacaksa adam gider sinemasinda film izlerken alir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Sen harbiden inceligini anliyorum deyip o dialoglari begenmiyorum diyorsan ben senin ingilizcenden suphe ederim. Eet bravo. Herkesi otomatonlara cevirmeye devam edelim o zaman. Hos bizim daha cok yolumuz var 7 gunluk calisma haftasi icersinde 5 gun calis iki gun para harca mantalitesine gecmemiz icin. Cunku topyekun tembeliz. Sufer bide senin dedigin bos programlarla dolduralim hayatimizi daha da bi guzel olsun. Medyayi tamamiyle anlik bir sekilde insanlari mutlu edecek sonra unutulup gidecek programlarla dolduralim. Yeni aristokrasinin Turkiye temsilcileri neo derebeyleri seninle gurur duyuyor. Alkis Alkis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ehe bu ne sosyalist enternasyonelde propaganda konusmasi mi. ingilizce seviyemi tartisacak degilim. diger mevzulara gelince, homo sapiens sapiens dedigimiz turun RAHATLAMAK ve EGLENMEK denilen bazi ihtiyaclari var. bunlar saglanmazsa ne olur ? follofos olurlar. peki her iletisim paketinin icine mesaj sokulursa ne olur ? medya insanlarin dusuncelerini ve kararlarini yonetme, yonlendirme araci olur. cunku NE olursa olsun, pasif olarak kendi isteginle izledigin bir tv programi, her ne kadar senin istemedigin ve reddettigin bir mesaj icerse dahi ayni mesaj uzun sure ve surekli tekrarlanirsa mutlaka belli oranda bilincaltinda yer eder. peki bu nedir ? bu resmen buyuk birader demektir. insanlarin kendi karar vermeleri lazim. hayatta olumlu ya da olumsuz kararlarini verecekleri durumlar zaten gercekten karsilarina cikiyor ve bu insanlar gercek bir filmi yasiyorlar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 scrubsun dil inceliklerini alicak kadar ingilizcemiz var. insanlara medya yoluyla olumlu katkida bulunmanin binbir cesit yolu vardir. aslina bakarsan bu mesaj kaygili olunup olunmamasinin komedi acisindan bir tartisma degeri yok, cunku komedi komedidir, macera maceradir, bunlara mesaj katarsan ancak mesaj kaygili olur. insanlar her gun islerinden evlerine donene kadar zilyonlarca sorunla kasilip geriliyor. bir de tutup aksamlari mesaj bombardimanina tutulmalarina gerek yok. rahatlasin gevsesin soyle bi gulsun. mesaj alacaksa adam gider sinemasinda film izlerken alir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Sen harbiden inceligini anliyorum deyip o dialoglari begenmiyorum diyorsan ben senin ingilizcenden suphe ederim. Eet bravo. Herkesi otomatonlara cevirmeye devam edelim o zaman. Hos bizim daha cok yolumuz var 7 gunluk calisma haftasi icersinde 5 gun calis iki gun para harca mantalitesine gecmemiz icin. Cunku topyekun tembeliz. Sufer bide senin dedigin bos programlarla dolduralim hayatimizi daha da bi guzel olsun. Medyayi tamamiyle anlik bir sekilde insanlari mutlu edecek sonra unutulup gidecek programlarla dolduralim. Yeni aristokrasinin Turkiye temsilcileri neo derebeyleri seninle gurur duyuyor. Alkis Alkis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 ehe bu ne sosyalist enternasyonelde propaganda konusmasi mi. ingilizce seviyemi tartisacak degilim. diger mevzulara gelince, homo sapiens sapiens dedigimiz turun RAHATLAMAK ve EGLENMEK denilen bazi ihtiyaclari var. bunlar saglanmazsa ne olur ? follofos olurlar. peki her iletisim paketinin icine mesaj sokulursa ne olur ? medya insanlarin dusuncelerini ve kararlarini yonetme, yonlendirme araci olur. cunku NE olursa olsun, pasif olarak kendi isteginle izledigin bir tv programi, her ne kadar senin istemedigin ve reddettigin bir mesaj icerse dahi ayni mesaj uzun sure ve surekli tekrarlanirsa mutlaka belli oranda bilincaltinda yer eder. peki bu nedir ? bu resmen buyuk birader demektir. insanlarin kendi karar vermeleri lazim. hayatta olumlu ya da olumsuz kararlarini verecekleri durumlar zaten gercekten karsilarina cikiyor ve bu insanlar gercek bir filmi yasiyorlar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar