Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://ressim.net/s/upload/a499c533.jpg Ruslara inanmayan varmı artık? Yoksa bu spoilerdan ibret alsın. 1630 mmr'ye sahipti ve mid oynadı kisilik.
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 neyse bugun biraz rahatladim, 2 oyun ustuste, once pred sonra tempest, k/d gene sifirin altinda ama o zaten goktengrinin emri.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Admin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ben beklemedeyim toplanalım oynayalım
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 mm patladı heralde 2 kere bastan kurduk 15dakka dakika arkada acık kaldı genede başlamadı oyun. bu arada mm de leaver koruması yokmu. baya arrtti son günlerde cogu maçı tamamlayamıyoruz. 1200~ftw
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 matchmaking'e no leaver ve psr aralığı eklenmesi şart bence oyunu bok eden o kadar çok leaver ve brown orange denk geliyor çıldırmamak elde değil
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Daesu said: mm patladı heralde 2 kere bastan kurduk 15dakka dakika arkada acık kaldı genede başlamadı oyun. bu arada mm de leaver koruması yokmu. baya arrtti son günlerde cogu maçı tamamlayamıyoruz. 1200~ftw cikartiriz yavrum merak etme sen
oldun Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 leaver san mm giremiyorsun yani en son öyleydi digerinde haklısın ben bir sürü oyunu bozdugumu düşüyorum
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bende 1200 e düştüm daha cıkamıyom işdklk
poopla Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 1200 de ne var abi.jungle carry alıyon 1 tanede ward tamam iste. 25 dk sabret sonra yardır
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Admin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bu akşam peş peşe 2 oyunda da çok iyi giderken ve oyun da aşırı denk ve zevkli iken bağlantım koptu ve bir daha giremedim. nasıl bir sinir stres..
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ben 1650-1700 arası gidip geliyom diye üzülüyom, millet 1200 den çıkamıyomuş, sevindirik oldum biraz. sdfsdf
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 DynamicK said: bu akşam peş peşe 2 oyunda da çok iyi giderken ve oyun da aşırı denk ve zevkli iken bağlantım koptu ve bir daha giremedim. nasıl bir sinir stres.. oyundan çıkıp tekrar girmeyi dene oluyor bazen
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ilk seferde internet 30 dk sonra geldi geri ikincisinde ise 20 dk max 5 dk içinde baglanman lazım yoksa giremiyorsun oyuna.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ne zaman internetten düşme olayı tamamen bitecek acaba? Ben de geçen gün bir el pub atayım dedim 999 ping. Oynadım yine de sdf.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 talktalk a kafam girsin afedersin. her hafta arıyorum help line. allan indianları ile kanka oldum. bir tanesi garanti evde ütü yaparken açtı telefonu. her seferinde de bakın diyorum suan bana soliceniz şeylerin fazlasını biliyorum. lütfen yarın beni bir mühendis arasın geri konusmam lazım. tamam diyorlar telefonumu not alıyorlar yine arayan yok. cogu zaman kendileri söyledi sizi bir telekom müh. arayacak yarın diye yine aramadılar heh. neyse yarın telefon acıp dicem düzeltin internetimi bir saatlik de olsa nete gireyim bari de yeni bir firma bulayım internet hizmeti için. her akşam saat 11 de internetim kesiliyor var mı böyle bir şey? londra da yasıyoruz bide. hayır adamlara desem anlamazlar ki geçen pebbles ile çatır çutur kesiyodum oyun da cok dengeli gidiyordu aylardır zevk almamıstım HON'dan da ilk eglenceli oyunda netim koptu giremedim leaver oldum...
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 poopla said: 1200 de ne var abi.jungle carry alıyon 1 tanede ward tamam iste. 25 dk sabret sonra yardır Ya oyunu ilk defa oynayanlar geliyor 1200'de. İlk defa 1450 altına düşürdüm mmr'yi bu kadar kötü adamların olduğunu bilmiyordum. Doğal olarak bunlar ömür boyu 1200lerde geziyor kazanamadıkları için. Zebani gibi alta düşen iyi oyuncularıda tutuyorlar bırakmıyorlar. Stres atmaya giriyoruz oyuna öyle şeyler olur ki aklın durur. Bide cc'de yapmıolar. Adamları allah ediolar cclemiolar adamlar gelip base onunde durup kesiolar cunku deli gibi kasmıslar. Mmr yanında KDR'de gg oldu saolsunlar. Başka çaresi yok sıfırlayacam. Aslında Hon 10 dolar olduğunda böyle durumlar için alacan 1-2 tane account duracak köşede.
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ben 5-6 defa 1300'den 1480 falan yaptım yine düştü yine çıktım falan :) Arkadaşlarla oynamak lazım öbür türlü bir şekilde yenilgiler ruslar nooblar zincirine takılıyorsun :D Aslında 3 defa üst üste yenilizce arkadaş beklemek lazım :D
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 1460 oldum işte azim işte zafer. bu günlerde iyi oyunlar dönuyor ama hala noob çok karşıda da noob olduğu için öyle kapatıyoruz açığı. bi oyunda 40 dk 4v5 oynadık herif baseden cıkmadı sonradan geldi kicklemedi de aptallar. başta eziyorduk ama takım aptal olduğu için uzattıda uzattı herifler yardı bizi sonradan bi açıktan girdik 90. dk ta bitti oyun
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 psr farketmiyor hangi takımın noobları daha kötüyse o takım kaybediyor ward almayan glacius denk geldi hemde 1700psr solo oynarsan şans işte
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Admin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 mm de en son kazandıgımda sanırım paradan 6 sıfır atılmamıstı. public games de ne kadar iyi gidiyorsam mm de o kadar sıcıyorum nedense..
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 1500 oldum yine oyun kaybetmeye başladım :(
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 publicde host kd'ler göre takım dizdiği zaman deliriyorum. bizim takıdaysa ses çıkarmıyorum tabi hehehe o yüzden oynadığınız adamların kdr'ler kontrol edin ve hostla aynı takımda olur psr kasıyorsanız. acaip leaver var publicde ve 1500 bracketinden önce ward ve cour almayı bilmediği için insanlar carry bile zor. bi tane babysitter arkadaş bulmanız lazım ya da reset stats :P
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 adamların ormanı ward manyağı yapıyorum ama gankliyen yok :(
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Hadi la 1300 mmr'ler gelsin :D Mmr arttıralım :D Kimse almıo oyuna beni girecek 20$ :D
Öne çıkan mesajlar