Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of Newerth toplanıp oynayalım konusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mm patladı heralde 2 kere bastan kurduk 15dakka dakika arkada acık kaldı genede başlamadı oyun.

bu arada mm de leaver koruması yokmu. baya arrtti son günlerde cogu maçı tamamlayamıyoruz.

1200~ftw
Mesaj tarihi:
matchmaking'e no leaver ve psr aralığı eklenmesi şart bence oyunu bok eden o kadar çok leaver ve brown orange denk geliyor çıldırmamak elde değil
Mesaj tarihi:
Daesu said:

mm patladı heralde 2 kere bastan kurduk 15dakka dakika arkada acık kaldı genede başlamadı oyun.

bu arada mm de leaver koruması yokmu. baya arrtti son günlerde cogu maçı tamamlayamıyoruz.

1200~ftw

cikartiriz yavrum merak etme sen
Mesaj tarihi:
DynamicK said:

bu akşam peş peşe 2 oyunda da çok iyi giderken ve oyun da aşırı denk ve zevkli iken bağlantım koptu ve bir daha giremedim. nasıl bir sinir stres..

oyundan çıkıp tekrar girmeyi dene oluyor bazen
  • Admin
Mesaj tarihi:
talktalk a kafam girsin afedersin. her hafta arıyorum help line. allan indianları ile kanka oldum. bir tanesi garanti evde ütü yaparken açtı telefonu.

her seferinde de bakın diyorum suan bana soliceniz şeylerin fazlasını biliyorum. lütfen yarın beni bir mühendis arasın geri konusmam lazım. tamam diyorlar telefonumu not alıyorlar yine arayan yok. cogu zaman kendileri söyledi sizi bir telekom müh. arayacak yarın diye yine aramadılar heh.

neyse yarın telefon acıp dicem düzeltin internetimi bir saatlik de olsa nete gireyim bari de yeni bir firma bulayım internet hizmeti için.

her akşam saat 11 de internetim kesiliyor var mı böyle bir şey? londra da yasıyoruz bide.

hayır adamlara desem anlamazlar ki geçen pebbles ile çatır çutur kesiyodum oyun da cok dengeli gidiyordu aylardır zevk almamıstım HON'dan da ilk eglenceli oyunda netim koptu giremedim leaver oldum...
Mesaj tarihi:
poopla said:

1200 de ne var abi.jungle carry alıyon 1 tanede ward tamam iste. 25 dk sabret sonra yardır

Ya oyunu ilk defa oynayanlar geliyor 1200'de. İlk defa 1450 altına düşürdüm mmr'yi bu kadar kötü adamların olduğunu bilmiyordum. Doğal olarak bunlar ömür boyu 1200lerde geziyor kazanamadıkları için. Zebani gibi alta düşen iyi oyuncularıda tutuyorlar bırakmıyorlar. Stres atmaya giriyoruz oyuna öyle şeyler olur ki aklın durur. Bide cc'de yapmıolar. Adamları allah ediolar cclemiolar adamlar gelip base onunde durup kesiolar cunku deli gibi kasmıslar. Mmr yanında KDR'de gg oldu saolsunlar.

Başka çaresi yok sıfırlayacam. Aslında Hon 10 dolar olduğunda böyle durumlar için alacan 1-2 tane account duracak köşede.
Mesaj tarihi:
Ben 5-6 defa 1300'den 1480 falan yaptım yine düştü yine çıktım falan :) Arkadaşlarla oynamak lazım öbür türlü bir şekilde yenilgiler ruslar nooblar zincirine takılıyorsun :D Aslında 3 defa üst üste yenilizce arkadaş beklemek lazım :D
Mesaj tarihi:
1460 oldum işte azim işte zafer. bu günlerde iyi oyunlar dönuyor ama hala noob çok karşıda da noob olduğu için öyle kapatıyoruz açığı.

bi oyunda 40 dk 4v5 oynadık herif baseden cıkmadı sonradan geldi
kicklemedi de aptallar. başta eziyorduk ama takım aptal olduğu için uzattıda uzattı herifler yardı bizi sonradan bi açıktan girdik 90. dk ta bitti oyun
Mesaj tarihi:
psr farketmiyor hangi takımın noobları daha kötüyse o takım kaybediyor ward almayan glacius denk geldi hemde 1700psr solo oynarsan şans işte
Mesaj tarihi:
publicde host kd'ler göre takım dizdiği zaman deliriyorum. bizim takıdaysa ses çıkarmıyorum tabi hehehe
o yüzden oynadığınız adamların kdr'ler kontrol edin ve hostla aynı takımda olur psr kasıyorsanız.

acaip leaver var publicde ve 1500 bracketinden önce ward ve cour almayı bilmediği için insanlar carry bile zor. bi tane babysitter arkadaş bulmanız lazım ya da reset stats :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...