sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Death Etheral Ettin Axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hayırlı olsun hoton güzelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Hoto iyimiş. Hayırlı olsun kender. Death te güzel. Sanada gz Gökhan. Şık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 saolasın seco bende sevdim nerdeyse perfect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Sen sağol asıl Arma. Hoto'yu yapmak kolaydı da günlerce viper aradım bir tane düşmedi. Bi sana sordum direkt 34 viper düştü (: Bi de stone yazdım merc için de gitti 253% ed çıktı. Yine de defans, str falan verdiğinden yarar işte işime. Güzel 3 soketli eth falan bi armor düşünce treachery yazayım diyorum da, eth collosus voulge da lazım 4 soketli ki insight için str yetsin treachery takınca. Bu hesapları yaptıktan sonra "salla ya, yaz stone işte" dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 İyi etmişsin. Stone güzel item. Vipermage içinde bilsem saklardım önceden. Vardı ama attım isteyen olmuyor diye. Bugün arkaine düşünce boşa çıktı işte. :] güle güle kullanın. Asıl siz saolun valor için. Epey iyi oldu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ben işe geldim şimdi. Bu aralar akşamları pek giremeyecem. Gündüzleri zaman buldukça gelirim yanınıza. Worldstone+pit farmlayalım kalabalık tayfa. Kalite runeler için kasarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 evet seco valor güzel item 2 all skill 44 vita falan yakıştı sanada güle güle kullan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackLucas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 sadist26 heartofoak yada silence yazmaya uğraşmaktayım kullanmadığınız varsa alabilirim ^^ bende Delirium yazdım server düzeldiği zaman ss ekler koyarım buraya kolay gelsin iyi oyunlar arkadaşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackLucas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 yazık etmişssin runelere sana +skil veren bi kaska basmalıydın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JackLucas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2009 o değilde lvl50 delirium özelligi sakat bişey bianda bonefetish e dönüşü veriyor karakter skiller falan çalışmıyor ancak normal damage vurabiliyorum o zaman :D neyse değiştirdim zaten artık sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 hoba hoto shako ss filan baya ilerlemis millet gz ^^ bi sorc acasim var kisa zamanda baslarim :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 cift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 bi enigmayla hammerdin oynama zevki vardir ki akillara zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Yakında call to arms yazacağım. Sanırım hellforge yapmam gerekecek yine. Ist veya mal eksiğim var. Kısmetse önümüzdeki hafta bir gün oynar, hallederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 aha sonunda yazdım cta'yı. Skiller 3'er ama olsun. Ortalama sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 hayırlı olsun çok güzelmiş. cta mis (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Senin başından da hayırlı dualar eksik olmasın. Az önce aylar önce verdiğin viper 34'e de um taktım, viper 49um oldu. Gereksiz charmlarımı falan attım en azından biraz. O viper için çok hayır duamı aldın zaten. Yıllardır diablo oynuyorum, en çok kullandığım, şaşmayan itemlarım shako ve viper. Ama viper sadece 1 defa düşürebildim, o da en düşüğüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Aslında viper bol düşer ama. Ben yerden bile almıyodum o derece :). Mephisto farmda baya iyi düşüyor. Burda konuşup aklıma sokuyorsunuz diabloyu. Server 1.13 olursa yine yönetmeye gelirim. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Baal var, gel yönet bizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar