Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nintendo DSi Ingilizce Menu sorunu (acil)

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Japonyadayım şu an, burdan Nintendo Dsi alıcam 18000 en civarı bi fiyatı var. Burdaki maazalarda var hep yanında da 2gblık bi SD disk mi ne işe ondan veriolar. Neyse fakat şöle bi sorunum var burdaki elektronik maazaswına sordum bunların ingilizce menusu var mı die yok dediler. Sırf japonca , japnca öğrenmek için aliom zaten aslında o sözlükleri kullancam fakat ana menunun ingilizce olmasını istiorum ben.

Bunu böle software olarak netten çekebiliip patchliebilio muyuz_ Yoksa oosaka merkezine gidip ben her dükkana soriim mi var mı die ingilizce menulu.

Çünkü anladıım kadarıyla adamlar 2 tane üretmiş bi overseas modeli işte bir sürü dil opsiyonu var bi de sırf japonlar için olanı ama burda hep tek japonca menululer var.
Sosyal ağlarda paylaş

gittim adamlara sordum ingilzice menu varm ıdie adam ayarlanio galiba dedi sonra gitti ordan LITE ile gösterdi dedim dsi alıcam olur mu olur dedi, aldım geldim bi baktım yalan nete bi baktım, REgional Lock varmış japonca menu sadece

onu geçötim o sroun değil çünkü basit japonca anlayabliorum bi de iconlar falan rahat anlaşılıo ne olduu ama olay şu . Ben bu dsi ile türkiyede nasıl oyun oynarım ne ederim, internetten oyun çekebilir miyim, R4 kartı var mı dsi için. Orjinal oyun alamam sürekli, şöle lite lardaki gibi rahat rahat kuıllanabilecekmyiim. Asıl amacım japonca kanji sözlüü için kulllanmaktı onu belki orjinal alırım. AMa dier oyunları falna türkiyedeyken download ederim die düşünmüştüm

yardım edin Nintendo DS ustaları napiim, yarın gidip geri mi veriim?
Sosyal ağlarda paylaş

senin için önemli olan r4 kart veya benzer bi kartın menüsünün dili ve oynıyacağın oyunun dili. ds nin kendi menüsünü 0 a yakın kullanıyosun genelde.

dsi lada herhangi bo sorun yaşanmıyo bildiğim kadarıyla netten indirilip oynanan oyunlar konusunda. gene aynı mantık. r4 kartı falanda oralardan al ucuz olur, onların menüsünün dili firmware ile değiştirilebiliyo.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de bunun usb bağlantısı yok mu bi usbye benzer bişey var bunda ama olmadı kablo girmedi daha farklı bişey mi kullanio

ben şildmi burda R4 kartı mı ariim diosun? r4 kartı heryerde çalışıo mu, türkiyede nete girip download edebilir myiim download işlemnini alete nasıl yapioruz nasıl pcden nintendoya atiorum disk aldım 4gblık bi de SD diski die hafıza kartı galiba kamera vs fotolar için. Ben onun dışında aktarımı nasıl yapiom pcden nintendoya
Sosyal ağlarda paylaş

ya r4 card değilde o tarz kart alman gerekiyo ve o kartın içinde mini sd takabileceğin bi yer oluyo. mini sd ye atıyosun pcden oyunları sonra mini sd yi karta takıyosun kartıda alete takıyosun.

mesela şu hiç bi sorun çıkarmıyomuş dsi'lerde

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19158

türkiyede 60-70 liraya falan satıyolar bu tarz kartları, bulursan oralardan bi yerden al.

o 4 gblık kart olayı dsi ile birlikte başladı, o çok mühim bi olay değil kafanı karıştırmasın.

kartın firmwareinide türkiyeden rahatlıkla yapabiliyosun. kablo mablo takmana gerek yok, sd cardın içine dosya atmakla alakalı tüm olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

bi adaptör çıktı da o şarj için

yani nintendo dsle gelmio o olay

ben o r4 veya o tarz bi kart alınca mı içinden çıkacak diosun elimde bi tane SD kart var 4gblık

bi küçük bişey var bi de büyük adapter var ben bunun içine koyup laptouma mı sokam ? hehe

eet abi öyle yap dicemde yalan olmuş senin kart anlaşılan eheh
Sosyal ağlarda paylaş

hahha abi çıkardım toka ile arkadaş yardım etti soalsun off uımarım mundar etmemişmdir içersini de

şöle SD diske bi mp3 attım deneme olsun die taktım mp3 ü şimdi takiorum ama bulamadı dedi ki

işte içersinde müzik dosyası (AAC) bulunamadı yazdıaac formatı mı şarkı çalmak için aac mı olması lazım nedir aac mi yapıcam şarkıları atmak için
Sosyal ağlarda paylaş

ya of ne dertli işmiş

içine deniim die bi tane aac dosyası attım mp3den aac yapıp

atiorum kartı artio sd kartını şarkı için

ama bulamadı die müzik dosyası hiç

ve yani acaba kartm ı bozuk dedim
kartı çıkarınca arama yapınca SD kartı sokun lütfen. dio sokuorum ario bulamio ne olabilir problem hehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...