Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Japonyadayım şu an, burdan Nintendo Dsi alıcam 18000 en civarı bi fiyatı var. Burdaki maazalarda var hep yanında da 2gblık bi SD disk mi ne işe ondan veriolar. Neyse fakat şöle bi sorunum var burdaki elektronik maazaswına sordum bunların ingilizce menusu var mı die yok dediler. Sırf japonca , japnca öğrenmek için aliom zaten aslında o sözlükleri kullancam fakat ana menunun ingilizce olmasını istiorum ben. Bunu böle software olarak netten çekebiliip patchliebilio muyuz_ Yoksa oosaka merkezine gidip ben her dükkana soriim mi var mı die ingilizce menulu. Çünkü anladıım kadarıyla adamlar 2 tane üretmiş bi overseas modeli işte bir sürü dil opsiyonu var bi de sırf japonlar için olanı ama burda hep tek japonca menululer var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 gittim adamlara sordum ingilzice menu varm ıdie adam ayarlanio galiba dedi sonra gitti ordan LITE ile gösterdi dedim dsi alıcam olur mu olur dedi, aldım geldim bi baktım yalan nete bi baktım, REgional Lock varmış japonca menu sadece onu geçötim o sroun değil çünkü basit japonca anlayabliorum bi de iconlar falan rahat anlaşılıo ne olduu ama olay şu . Ben bu dsi ile türkiyede nasıl oyun oynarım ne ederim, internetten oyun çekebilir miyim, R4 kartı var mı dsi için. Orjinal oyun alamam sürekli, şöle lite lardaki gibi rahat rahat kuıllanabilecekmyiim. Asıl amacım japonca kanji sözlüü için kulllanmaktı onu belki orjinal alırım. AMa dier oyunları falna türkiyedeyken download ederim die düşünmüştüm yardım edin Nintendo DS ustaları napiim, yarın gidip geri mi veriim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 senin için önemli olan r4 kart veya benzer bi kartın menüsünün dili ve oynıyacağın oyunun dili. ds nin kendi menüsünü 0 a yakın kullanıyosun genelde. dsi lada herhangi bo sorun yaşanmıyo bildiğim kadarıyla netten indirilip oynanan oyunlar konusunda. gene aynı mantık. r4 kartı falanda oralardan al ucuz olur, onların menüsünün dili firmware ile değiştirilebiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bi de bunun usb bağlantısı yok mu bi usbye benzer bişey var bunda ama olmadı kablo girmedi daha farklı bişey mi kullanio ben şildmi burda R4 kartı mı ariim diosun? r4 kartı heryerde çalışıo mu, türkiyede nete girip download edebilir myiim download işlemnini alete nasıl yapioruz nasıl pcden nintendoya atiorum disk aldım 4gblık bi de SD diski die hafıza kartı galiba kamera vs fotolar için. Ben onun dışında aktarımı nasıl yapiom pcden nintendoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ya r4 card değilde o tarz kart alman gerekiyo ve o kartın içinde mini sd takabileceğin bi yer oluyo. mini sd ye atıyosun pcden oyunları sonra mini sd yi karta takıyosun kartıda alete takıyosun. mesela şu hiç bi sorun çıkarmıyomuş dsi'lerde http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.19158 türkiyede 60-70 liraya falan satıyolar bu tarz kartları, bulursan oralardan bi yerden al. o 4 gblık kart olayı dsi ile birlikte başladı, o çok mühim bi olay değil kafanı karıştırmasın. kartın firmwareinide türkiyeden rahatlıkla yapabiliyosun. kablo mablo takmana gerek yok, sd cardın içine dosya atmakla alakalı tüm olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 banada alsana bi tane eheheh pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 tamma mini SD ve kart oalyın ıanladım peki pcden Mini SD ye nasıl aktarım yapiorum o küçük şeyi pcnin neresine sokuroum ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 sendeki şeyi bilmiyorumda normalde kartı satın aldığında minisd için usb adaptör çıkıyo o usb adaptörle bağlıyosun pcye flash disk gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bi adaptör çıktı da o şarj için yani nintendo dsle gelmio o olay ben o r4 veya o tarz bi kart alınca mı içinden çıkacak diosun elimde bi tane SD kart var 4gblık bi küçük bişey var bi de büyük adapter var ben bunun içine koyup laptouma mı sokam ? hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 dünyanın en aptal adamıyım offff kafayı yiecem az önce sd kartı takıp pc ye şarkı falna ttım denii mdie mal gibi sd girişin deil de ANA kart girişine taktım kardı ve içine kaçtı ve şu an çıkarmaiorum kafayı yiecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 en iyi kart bu galiba http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15613 gerge öyle demişti en azından :P . Bende bu kartı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mortis said: bi adaptör çıktı da o şarj için yani nintendo dsle gelmio o olay ben o r4 veya o tarz bi kart alınca mı içinden çıkacak diosun elimde bi tane SD kart var 4gblık bi küçük bişey var bi de büyük adapter var ben bunun içine koyup laptouma mı sokam ? hehe eet abi öyle yap dicemde yalan olmuş senin kart anlaşılan eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 hahha abi çıkardım toka ile arkadaş yardım etti soalsun off uımarım mundar etmemişmdir içersini de şöle SD diske bi mp3 attım deneme olsun die taktım mp3 ü şimdi takiorum ama bulamadı dedi ki işte içersinde müzik dosyası (AAC) bulunamadı yazdıaac formatı mı şarkı çalmak için aac mı olması lazım nedir aac mi yapıcam şarkıları atmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o dediğim kartları alırsan mp3 de çalabiliyosun ama şu anki haliyle aac çalabiliyo sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 tamam ya umarım o sd kartı kart slotuna itince zarar vermemişmdir aletin Kart okuyucusna :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 ya of ne dertli işmiş içine deniim die bi tane aac dosyası attım mp3den aac yapıp atiorum kartı artio sd kartını şarkı için ama bulamadı die müzik dosyası hiç ve yani acaba kartm ı bozuk dedim kartı çıkarınca arama yapınca SD kartı sokun lütfen. dio sokuorum ario bulamio ne olabilir problem hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 abi boşver, aac müzik dinlenmez zate. foto falan atmayı dene sen bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 jpg attım olmadı valla şaka maka öf bu ne olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 kartı taktım nintendodan karta at dedim attı şidmi pcye taktım oldu transfer olayı ama hala karttan bişey atamiom nintendoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar