alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 hariciden film izlerken birden film dondu baktım, hariciyi tanımıyor, ışığı yanıyor ama usb aygıtı tanınamadı diyor, full doluydu filmler,diziler, oyunlar vs. off ya evlat acısı gibi :S problem nedir sizce? kurtarılma şansı var mı yanmış mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 çok çok kritik bir bilgi varsa içinde kurtarılabilir profesyönel yöntemlerle. ama film dizi başka bişi yok diyorsan, üstüne soğuk su iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 fotoğraf ve videolar vardı, bir kısmını yedekledim ama sadece filmler bile olsa az değil yıllardan beri oluşturduğum bir arşiv, izlediklerimi geçtim diyelim daha izlemediğim 150-200 civarı film vardı. içime tordu, şu an napsam bilmiyorum. son bir umutla başka bilgisayarda denedim aynı sorun devam ediyor. allah tüm harici ve dahili hard diskleri korusun, çok fena moralim bozuldu akşam akşam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Bilgisayarim > Sag Tik > Yonet Burada ilgili sekmede diskinin gorunup gorunmedigine bak. Eger gorunuyorsa mount et ve Baslat > calistir > cmd > chkdsk Z: /F Yap. Bu arada harici disk ise disk degil de aradaki devre bozulmus olabilir elektrik dalgalanmasi gibi bir sebepten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 1 saat kadar bekledi şimdi taktım çalıştı X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 senko said: çok çok kritik bir bilgi varsa içinde kurtarılabilir profesyönel yöntemlerle. ama film dizi başka bişi yok diyorsan, üstüne soğuk su iç. adam sildi attı çöp etti direk sdfgjdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 1 saat açlışıyor yine aynı oluyor, ısınma problemi olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 o zaman aynen di'nin dedii gibi, üzerindeki devre saçmalıyor direkt. ama şöyle bişey var, saçmalama sebebi nedir, onu bulmak lazım. anakartın yanlış besleme yapıyor da olabilir. başka bi bilgisayarda dene o cihazı. ha bi de yedeklerini al acilen, hddye bişey olmaz da aleti garantiye verdiğinde formatlayıp geri verirlerse evlat acısını o zaman görürsün :D ha garantisi zaten bitti diyosan, (ki sanmıyorum yeni olması lazım o zımbırtının) içini açıp diski direkt bilgisayarda kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 bi format tamam winde atamazsan gparted ile o da olmazsa zaten içini açıp kurcala boz sonra çöpe at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 1 sene kadar oldu, acil yedek alıcam, garantiye gönderirim en kısa zamanda. başka bilgisayarda ilk sorun çıktığında denemiştim zaten. saolun yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Aynı üründen vardı ; ufak bir darbe sonucu aynı hatayı verdi. bizimki bir saat sonra takınca çalışmadı maalesef (:P) garantiye gönderdim parayı iade ettiler. Tövbe ettim harici hdd kullanmaya (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar