arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vkan7ThRpaI ABC'nin henüz 2 bölümü yayımlanmış dram dizisi. Aynı zamanda bilimkurgu ama ne kadar bilimkurgu onu söyleyebilmek için henüz erken. Beş ülkeden dört erkek, dört kadın astronot altı senelik Güneş Sistemi görevinde yer alıyorlar. Sanırım gezegen gezegen gezecekler. Dram/karakter kısmı bir yana, ana konu bundan ibaret değil, gemide ters giden, yer ekibinin haberdar olduğu birşeyler var ama henüz spoiler edebilecek kadar bile bilmiyorum. Göze çarpan ilk şey efektler. Setler, kostümler, CGI muhteşem olmuş. (tu)(tu) Sonra ne kadar dram olduğu göze çarpıyor. Hatta ilk bölümden uzayda Grey's Anatomy demiştim, meğer yapımcısından kanalına aynıymış hatta uzayda Grey's diye pazarlamışlar. Dizi dram metrede BSG ile Grey's arasında bir yerde. (ahahahaha) Her bölüm iki göz iki çeşme olmazsa (ama olacak) muhteşem bir dizi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 güzel olabilir. virtuality de aynı tarzda gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Çok iyi gidiyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 canceled biatches! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 of o kadar indirdim. iptal mi oldu cidden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 yep.. ama canada da yayın yayınlanmaya devam edecekmiş. fakat yeni bolum cekilmeyecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 said: ABC is not in fact canceling the show but that management is deciding on a time slot to air the remaining 5 episodes of season 1. said: Episode 10, "Deja Vu", aired on October 2, 2009 on SPACE, which is only available in Canada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 evet ama 2. sezon gelemeycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 off dram nedir ya -annemiz orospu olmuş grey.. -ühühühühühü -uzayda maymunlara veriyormuş -ühühühühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 olm bu nası uzay dizisi lan. paso sevişiolar. çok salak olmuş. EMANUEL UZAYDA anasını satim.. diziye bak çay demle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2009 3 bölüm izledim şimdilik iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Sezonun en iyi dizisi ilk patlayan dizisi oldu. :( Sezon finalini izlemiş ve benim gibi devam etse nasıl olurdu diye düşünenler varsa serinin yaratıcısı ile bir röportaj yapmışlar, şahane. ABC'nin şovu nasıl patlattığını, Lost'un ilk iki sezonunun neden kötü olduğunu (haha) ve karakterlerin hikayelerinin nasıl devam edeceğini anlatıyor. İlk 3 sezon önceden yazılmış ve bilimkurgu kısmı hayli kuvvetli. Syfy'da istememiş. Halbuki devam etse muhteşem olurmuş. Umarım bir mucize olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar