Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Defying Gravity

arcane

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=vkan7ThRpaI

ABC'nin henüz 2 bölümü yayımlanmış dram dizisi. Aynı zamanda bilimkurgu ama ne kadar bilimkurgu onu söyleyebilmek için henüz erken.

Beş ülkeden dört erkek, dört kadın astronot altı senelik Güneş Sistemi görevinde yer alıyorlar. Sanırım gezegen gezegen gezecekler. Dram/karakter kısmı bir yana, ana konu bundan ibaret değil, gemide ters giden, yer ekibinin haberdar olduğu birşeyler var ama henüz spoiler edebilecek kadar bile bilmiyorum.

Göze çarpan ilk şey efektler. Setler, kostümler, CGI muhteşem olmuş. (tu)(tu)

Sonra ne kadar dram olduğu göze çarpıyor. Hatta ilk bölümden uzayda Grey's Anatomy demiştim, meğer yapımcısından kanalına aynıymış hatta uzayda Grey's diye pazarlamışlar. Dizi dram metrede BSG ile Grey's arasında bir yerde. (ahahahaha)

Her bölüm iki göz iki çeşme olmazsa (ama olacak) muhteşem bir dizi olacak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Sezonun en iyi dizisi ilk patlayan dizisi oldu. :(

Sezon finalini izlemiş ve benim gibi devam etse nasıl olurdu diye düşünenler varsa serinin yaratıcısı ile bir röportaj yapmışlar, şahane. ABC'nin şovu nasıl patlattığını, Lost'un ilk iki sezonunun neden kötü olduğunu (haha) ve karakterlerin hikayelerinin nasıl devam edeceğini anlatıyor. İlk 3 sezon önceden yazılmış ve bilimkurgu kısmı hayli kuvvetli.

Syfy'da istememiş. Halbuki devam etse muhteşem olurmuş. Umarım bir mucize olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...