CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Pop3 ve webmail servisi veren benim kendi domainime babalik yapicak mail servicer?? Pop3 Webmail Guvenli Yurtdısında Sahipleri turk olmayan attachment sınırı olmayan veya yuksek olan X dolar aylık verince 10 tane user hakkı veren Kendi domainime evinde misafir gibi degil ev sahibi gibi koltukta yer veren Boyle bir yer arıyorum emlakcılara duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Dikkat ettimde baslık cok uzun ve benim kendi gibi bir gaf var kusura bakmayın bozuk turkce icin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 myhosting.com anti-virüs + spam leri filtreliyor (1 yere kadar)+ 50mb yer 5 posta kutusu, sınırsız yönlendirme (alias?) aylık 2.95 çok ucuz sayılmaz ama hiç derdi yok[signature][hline]KEDIDIR KEDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Ya 2.95 nedir bedavada ben 9 dolar filan vericem aylık ama kral hizmet ve guvenli olsun istiyorum. mesela Covad.com var ama TR olmaz diyor kafayi yiycem ne kadar guzel hizmet veren yer var hepsi TR olmaz kardesim diyor. İnsan bazen TR de yasadığına dua! ediyor :) Ben birde bu işler pek anlamam diyebilirsiniz aylık 9 dolar veriyosan domain hosting al hem web page yap hem mail kullan ama onlarda pop3 vs varmıdır birde onlarin guvenligini benmi kurucam filan off acemilik kotu sey neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorteZ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Simdi soruma cevap bekliyorum yemek yiyip gelicem domain web hosting alip 9 dolara veya 12 dolara ordan benmi ayar vericem mail işine yoksa kendimi otomatik oluyor mail gene hemde web mail kuramam ben guvenli olmaz bir poka yaramaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar