Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Filmin ismi: Papillon (kelebek) Başrollerde: Steve Mc Queen - Dustin Hoffman Yönetmen: Franklin Schafer 1973 yapımı bir film.. her bir yerlerde aramama rağmen cidden bulamadım.. belkide film aramakta biraz beceriksizimdir.. acaba bana bu filmi bulmama yardımcı olabilirmisiniz?..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 cd'sini almak için mi bilgi için mi? bildigim kadarıyla eski bi film o.. ben google'da buldum, ama "papillion" yazdım[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega [Bu mesaj bega tarafından 11 Haziran 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 [Bu mesaj bega tarafından 11 Haziran 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 He he ben de zamanında çok aradım ve sonunda da buldum. Bakırköy Magic Computer'da vardı da artık kapattı film bölümünü. Bahçelievlere gelebilirsen kopyalar veririm sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 vayy saol... bu filmi asıl arkadaşım için arıyorum.. çok mutlu olucak.. arkadaşımla konuşiim.. sonra halledelim.. ya çok saol kardeş..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar