soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 hani internete bağlanınca saatin yanında internet (bilgisayar şeklinde) simgesi çıkar ya, üstüne fareyi tutunca hızımı görürüm; işte o simge çıkmıyo bende. nasıl çıkarabilirim? daha önce de hiç yoktu. hızıma bakıcam da, bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 ağ bağlantılarından networkü seç, özelliklerinden "bağlandığında bildirim alanında simge göster" i tikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 denetim masası, ağ'a gir kullandığın ağ bağlantının özelliklerine gir (sağtıklayıp özellikler de), oralarda ayarı olcaktı. Vista kullanıyorsan başlat çubuğuna sağ tıkla boş bir yere, özelliklere gir Bildiri Alanı gibi bi sekme olacak orada (notification area), ora altta ağ'ı seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 üstte farklı bir şey mi yazdım diye baktım da aynıymış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Vistada hızı göstermiyor zaten. Gereksiz bilgiden puanını kırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Devir Win 7 devri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 tamam dediğiniz yerden yaptım, teşekkür ettim hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 bana? bana da teşekkür ettin mi? hadi be hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Bakma onun kabalığına... soulberry adına ben teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 pogodi adinada ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2009 Mum_Chamber said: bana? bana da teşekkür ettin mi? hadi be hacı? ellerinden bile öper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2009 Mille said: pogodi adinada ben zuaa mal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar